Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétvégén!

Augusztus 8-9.

2015/08/09

A csillagok szerint a Halak nem ezen a hétvégén fognak párra lelni, a Nyilasoknak viszont egyértelműen szükségük is van a magányra. Neked milyen lesz a hétvégéd?

Kos

horoszkop_kos
Légy nyitott és befogadó az új dolgokra. Ne zárkózz egy új lehetőségnek az érkezésétől, inkább állj érdeklődően hozzá. Továbbá ez a hétvége az őszinteség hétvégéjeként is értelmezhető, így ködös kommunikációt próbáld mellőzni!

Bika

horoszkop_bika
Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez a hétvége csak az összebújásról és egymásról fog szólni. Könnyen lehet, hogy most nagyobb szükséged lesz a testi érintésre, mint máskor. Fontos, hogy megtartsd az egyensúlyt! Ha kapsz, akkor adj is!

Ikrek

horoszkop_ikrek
A szerelmi életedben nagy változások állhatnak be. Aki eddig elfoglalta szíved legféltettebb helyét, olyan kijelentést tehet, ami után teljesen összezavarodhatsz. Pánikra semmi ok! Minden gondra, problémára van megoldás. Így van ez most is.

Rák

horoszkop_rak
Nagy változás állhat be a hétvége során. Minden idegszáladdal arra koncentrálsz, hogy a családi ebédbe egy szem hiba se kerüljön és minden a fejedben megírt forgatókönyv szerint történjen. Már egy kis késés is kiakaszthatja a türelmedet.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Nem túl sok változást hoz ez a következő két nap. Az otthoni teendők ellátásán kívül szinte semmi pezsgés nem várható. Ez abból a szempontból jó hír, hogy végre lesz időd arra, hogy egy jó könyv, vagy egy menő sorozat társaságában végre kikapcsold agyadat és megpihenj.

Szűz

horoszkop_szuz
A kikapcsolódás számodra egy megérdemelt ajándék az egész hetes munkádért. Felejts el mindent, ami csak a hétköznapokra emlékeztet és kapcsold ki az agyadat teljesen! Használd ki a hétvége minden pillanatát a pihenésre és relaxálásra.

Mérleg

horoszkop_merleg
Keresd a társaságot, és kerüld az egyedüllétet, ugyanis így elkerülheted azt, hogy depresszióba ess. Sajnos a hétvége során – főképp, ha egyedül vagy – duplán érezheted azt, hogy a világ is összeesküdött ellened. Változtasd meg még idejében a szemléletedet!

Skorpió

horoszkop_skorpio
Egy új hírnek az érkezése, a megszokott rendet azonnal felborítja majd, és olyan erőt ad, amivel hegyeket is képes lennél mozgatni. Egy utazás lehetősége kínálkozik majd, amire kár lenne nemet mondanod.

Nyilas

horoszkop_nyilas
Nem érzed jól magad egyedül, de ezen a hétvégén egyértelműen szükséged lesz a magányra. Sőt, keresni fogod. Ez a hétvége tökéletes a befelé fordulásra. Itt az idő, hogy foglalkozz a tested mellett a lelkeddel is.

Bak

horoszkop_bak
Egy ünnepségen fogsz részt venni a hétvégén, ami lehet akár születés- vagy névnap, esküvő vagy a családod életében fontos szerepet játszó ünnep. Ez az alkalom kielégíti majd a szórakozási vágyadat, és egész hétre feltölt majd energiával.

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Nagyszerűen alakul majd a hétvégéd, viszont fontos, hogy ne hagyd magad semmilyen tervről lebeszélni. Többnyire olyan a személyiséged, hogy amit a fejedbe veszel, azt meg is valósítod. Legyen ez most is így!

Halak

horoszkop_halak
Ha egyedülálló vagy, akkor sajnos a nagy ő nem ezen a hétvégén fog megérkezni az életedbe. Ha van párod, akkor a hétvége nem kérdés, hogy harmóniában és mély egyetértésben fog zajlani. A viták messze elkerülnek majd.

Hozzászólások