Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétvégére!

Október 17-18.

2015/10/17

Az Ikrek belül forrongani fognak a hétvégén a csillagok szerint. A többi jegy szülöttjére vajon mi vár?

Kos

horoszkop_kos

Vedd észre, hogy mi zajlik körülötted! Egy új személy érkezhet az életedbe, akinek a közeledését kár lenne visszautasítanod. Ha nem is lesz belőle párkapcsolat, egy új barátra tehetsz szert az ő személyében.

Bika

horoszkop_bika

A következő két napban rendkívül érzékeny leszel. Ne csodálkozz, ha egy-egy ironikus megjegyzés miatt máris a százas zsebkendőt szorongatod majd és törölgeted könnyeidet az arcodról. Próbálj meg erősebb lenni!

Ikrek

horoszkop_ikrek

Könnyed leszel, és a feszültség egy pillanatig sem fog meglátszódni rajtad. Ugyan belül forronghatsz, akár egy vulkán, de ezt ügyesen fogod leplezni. Ne lepődj meg, ha a hétvégén több ismerősöd, barátod is megfordul otthonodban!

Rák

horoszkop_rak

Egy mozgalmas, aktív hétvége vár rád, amikor egy perced sem lesz unatkozni. Olyan programokon vehetsz részt, akár baráti társaságoddal, akár családoddal, amik aktív kikapcsolódást nyújtanak majd. Ha túrázni indulsz, tájékozódj előtte, hogy minden felszerelés nálad van-e, ami szükséges az úthoz.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Könnyen keveredhetsz vitába pároddal, ám fontos, hogy ne támadd le, ha valamit nem úgy csinál, ahogy az neked tetszik. Próbáld meg más szempontból figyelni a dolgokat, megérteni az ő nézőpontját is!

Szűz

horoszkop_szuz

A hétvégét élvezned kellene és nem a problémákon őrlődni. Hiába a két nap pihenő, ilyenkor is azon agyalsz, hogy hogyan tudsz még többet kihozni mind az anyagi helyzetedből, mind a párkapcsolatodból. Utóbbihoz van egy tanácsom: tegyél félre mindent, és ezt a hétvégét szánd a párodnak!

Mérleg

horoszkop_merleg

Annak ellenére, hogy hétvége révén nem várnád, hogy bárminemű változás álljon be anyagi helyzetedben, mégis érhetnek meglepetések. Elképzelhető, hogy olyan üzleti lehetőségről hallasz majd, ami annyira felkelti érdeklődésedet, hogy nem bírsz majd hétfőig várni, és már most mindent tudni akarsz róla. Lehet, hogy megfogod az isten lábát?

Skorpió

horoszkop_skorpio

Eljött a tisztázás időszaka! Ha bárkivel rossz viszonyban vagy, akkor a hétvégén feltétlen vedd fel vele a kapcsolatot és próbáljátok tisztázni a helyzeteteket. Biztos lehetsz benne, hogy alapjában véve egy bolhából elefántot csinálás szituációról van szó.

Nyilas

horoszkop_nyilas

Lelki problémáid miatt az egész hétvége egy kicsit az önsajnáltatásról és sebeidnek a nyalogatásáról fog szólni. Egy kicsit nyisd ki a szemedet, és vedd észre, hogy nem várhatod el azt, hogy az egész család téged rajongjon körül. Állj a sarkadra és küzdj meg a saját gondjaiddal!

Bak

horoszkop_bak

Egy kellemetlen helyzet miatt az egész hétvégéről rossz lehet a benyomásod. Ha sikerül túllépni a kezdeti akadályokon, félreteszed a kudarcokat és csak a jövőre koncentrálsz, akkor még megmenthető a dolog.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

A hétvégét pároddal közösen, romantikus körülmények között töltöd majd. Hogy utóbbi azt jelenti, hogy kihozzátok az otthoni légkörből a maximumot, vagy elutaztok egy wellness hétvégére, az csak azon múlik, hogy mi a fontosabb. Az együtt töltött idő, vagy maga a helyszín? Valószínűleg az előbbi mellett döntesz majd.

Halak

horoszkop_halak

Szükséged lesz egy kis magányra és egyedüllétre ahhoz, hogy valójában ki tudd pihenni a mögötted lévő dolgos napok fáradalmait. Hiába volt még egy szabadnap is a héten, mégis sokkal levertebbnek érzed magad, mint bármikor. Egyszerűen kell a pihenés neked!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások