Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétvégére!

Május 23. és 24.

2015/05/23

Ez a Szűz jegy szülötteinek a hétvégéje lesz a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak majd a többiek?

Kos

horoszkop_0011_kos
Ezen a hétvégén minden az érzelmekről és szexualitásról fog neked szólni. Előveszed majd a csábító énedet, és ennek a két napnak minden percét pároddal szeretnéd majd tölteni. Nincs is ezzel semmi gond, ám ne ess túlzásokba!

Bika

horoszkop_0010_bika
Szombaton még feszültségekkel telve indulhat a hétvégéd, ám vasárnapra már kitisztulni látszik a kép és minden feszültség messze és tovaszáll. A munkahelyi gondjaidat, megoldatlan feladataidat ne vidd haza, ráérsz velük kedden foglalkozni!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
A hétvégén több új barátra is szert tehetsz, amivel önmagában semmi gond nincsen, de ne feledkezz el a régiekről sem. Azokról, akik a legrosszabb pillanatokban is ott voltak melletted és fogták a kezedet, amikor arról volt szó.

Rák

horoszkop_0002_rák
Az anyagi problémák súlyától a hétvége sajnos nem ment fel. Egy döntést kell meghoznod, és ez annyira nyugtalanít, hogy ebben a két napban is ezen kattogsz majd. Kérj tanácsot másoktól, ha egyedül nem tudsz dönteni!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Lépj tovább, és hagyd magad mögött a régmúlt fájdalmait. A hétvége során is még fel-feltörnek a fájdalmak, az elfojtott érzelmek, amik miatt egy negatív érzés fog rajtad eluralkodni. Vegyél erőt magadon, és hagyd abba a siránkozást!

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Végre eljött a te időd! Ki tudsz kapcsolódni, hátra tudsz dőlni a fotelben és azt csinálhatod majd, amit te akarsz. Senki nem fog megkeresni újabb kérésekkel, és nem fognak rád sózni külön feladatokat. Ez a te hétvégéd lesz!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Jó hangulatban telik majd a hétvégéd, szerencse és öröm fog körülvenni. Több programod is másképp alakulhat, mint ahogy tervezted. Mielőtt már rémeket látnál magad előtt, csak jobban sikerülhet!

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
A hétvége számodra nem jelent semmit, ugyanúgy munkával fogod tölteni a következő két napot, mint hétköznap. Megállás nélkül ügyködsz egy új terveden, ami akár vállalkozás is lehet. Ha kezedben a siker kulcsa, akkor ne félj élni vele!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Jó felé haladok? Vajon jó úton járok? Ilyen és ehhez hasonló kérdések fogalmazódhatnak meg benned. A választ magadban kell keresned! Ha nem tudod pontosan, mi a te utad, akkor kezdj el önismereti könyveket lapozgatni!

Bak

horoszkop_0000_bak
Nagyon jól fogod érezni magad ebben a két napban, ugyanis minden a számításaid szerint fog alakulni! Ha adásvétel előtt állsz, akkor mindenféleképpen keríts sort minél hamarabb a papírok aláírására, ugyanis a szó elszáll.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
A munkával kapcsolatos összes gondolatodat száműzd messzire még szombat reggel! Szervezz inkább programokat! A közös programok alól ne húzd ki magad, adódik alkalom majd örömre, mosolyra és érdekes beszélgetésekre is.

Halak

horoszkop_0003_halak
Neked még a hétvége is munkával fog telni, hiába szeretnéd már végre ott hagyni az egészet, és csak magaddal törődni, mégsem fogod tudni megtenni. Van egy kis elmaradásod, amit be kell pótolnod, és újra sínre kerülni, amihez viszont pont ez a kis hétvégi munka szükséges.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások