Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétvégére!

Augusztus 1-2.

2015/08/01

Az Oroszlánok minden vágy teljesülni fog az elkövetkezendő két napban. A többi jegy szülöttjének mit jósolnak a csillagok?

Kos

horoszkop_kos
A hétvégét a barátaiddal fogod tölteni. Elképzelhető, hogy egy kisebb összejövetelt is csináltok. Nem kell feltétlen alkalmat találni ahhoz, hogy találkozzanak a barátok és barátnők. Egy spontán buli a legjobb!

Bika

horoszkop_bika
A hétvége tökéletes lesz arra, hogy elvégezd az őszi nagytakarítást. Ideje átkutatni a szekrények legmélyebb bugyrait és kidobni azokat a kacatokat, porfogókat, amiknek semmi értelmük nincs. Hiába lesz dolgos hétvégéd, az eredmény mégis feltölt majd energiával.

Ikrek

horoszkop_ikrek
A hétvége nagy része az otthoni teendőkkel zajlik majd. Nyugodtan kérd a család segítségét a takarításban, a főzésben, a mosogatásban. A gyerekek egyfajta játéknak foghatják fel majd ezt, és segédkezni fognak!

Rák

horoszkop_rak
Végre lesz időd arra, hogy kiengedd a fáradt gőzt, és levezess minden felgyülemlett energiát, feszültséget, ami belülről folyamatosan emésztett. A legmegfelelőbb mód erre az, ha elmész bulizni, kimozdulsz a négy fal közül és kitombolod magad. Csak óvatosan, a ló túlsó oldala sem jó!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
A következő két nap vágyaid szerint fog alakulni. Semmi váratlan eseményre nem kell felkészülnöd. Nyugodtan ragadj tollat és papírt, tervezd meg a hétvégédet, akár percről perce, mert semmi sem fogja keresztbe húzni a számításaidat.

Szűz

horoszkop_szuz
Az okos enged, szamár szenved elvet kell majd alkalmaznod a hétvégén, már ha azt szeretnéd, hogy minél rövidebb idő alatt lezáródjon a vita közted és egy hozzád közel álló személy között. A feszültség csak feszültséget szül. Tegyél minél hamarabb pontot a dolog végére!

Mérleg

horoszkop_merleg
Egy családi eseménynek adsz majd otthont lakásodban, ami miatt az egész hétvége alatt sürögni és forogni fogsz. Maga az esemény előtt mindent szeretnél majd előkészíteni, míg utána az eredeti állapotok visszaállításán dolgozol majd. Egyik sem egy leányálom, de a családodért megteszed.

Skorpió

horoszkop_skorpio
A munkát végre tedd félre! Eddig a hétvégéid másról sem szóltak, mint az elmaradásaidat pótoltad. Itt és most vess véget ennek! Nem mehet ez így tovább, hogy ebben a két napban sem tudod kipihenni magad teljesen.

Nyilas

horoszkop_nyilas
Nagyon sok szeretetben lesz részed ezen a hétvégén. Ha esetleg a hétköznapok során hiányt szenvedtél belőle, akkor most még túladagolásod is lehet. Ügyelj az egyértelmű, tiszta kommunikációra!

Bak

horoszkop_bak
Feszültségből és vitákból nem lesz hiány a hétvégén. Előjön a kritikus éned, aminek köszönhetően úgy fogod érezni, hogy mindenkinél mindent jobban tudsz. A tanácsaid és a nem megfelelő hangnemed következménye az lesz, hogy a két nap alatt szinte mindenkivel összeveszel.

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Túl sok újdonság nem várható, sőt mondhatni, hogy egy sablonos hétvége vár rád. Új kihívások, váratlan események nem fognak érni, és egy nyugis, kikapcsolódásra tökéletes két napod lesz. Ha pihenni akarsz, akkor most lesz rá alkalmad!

Halak

horoszkop_halak
Remek hétvége vár rád, jó helyekre fogsz eljutni, élvezni fogod az ember közelségét! Szerencsére konfliktus nem lesz ebben a két napban, így lesz időd pihenni és kikapcsolni. Ezen a hétvégén ne akarj mindent te megoldani!

mate_magus
Máté Mágus, az RC
News horoszkóp szakértője
Hozzászólások