Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétvégére!

Május 16. és 17.

2015/05/16

Remek két nap vár a Nyilasokra a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak majd a többiek?

Kos

horoszkop_0011_kos
Az “okos enged, szamár szenved” elvet kell majd alkalmaznod a hétvégén, már ha azt szeretnéd, hogy minél rövidebb idő alatt lezáródjon a vita közted és egy hozzád közel álló személy között. A feszültség csak feszültséget szül. Tegyél minél hamarabb pontot a dolog végére!

Bika

horoszkop_0010_bika
A következő két nap vágyaid szerint fog alakulni. Semmi váratlan eseményre nem kell felkészülnöd. Nyugodtan ragadj tollat és papírt, tervezd meg a hétvégédet, akár percről perce, mert semmi sem fogja keresztbehúzni a számításaidat.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Egy családi eseménynek adsz majd otthont lakásodban, ami miatt az egész hétvége alatt sürögni és forogni fogsz. Maga az esemény előtt mindent szeretnél előkészíteni, míg utána az eredeti állapotok visszaállításán dolgozol majd. Egyik sem egy leányálom, de a családodért megteszed.

Rák

horoszkop_0002_rák
Feszültségből és vitákból nem lesz hiány a hétvégén. Előjön a kritikus éned, aminek köszönhetően úgy fogod érezni, hogy mindenkinél mindent jobban tudsz. A tanácsaid és a nem megfelelő hangnemed következménye az lesz, hogy a két nap alatt szinte mindenkivel összeveszel majd.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Nagyon sok szeretetben lesz részed ezen a hétvégén. Ha esetleg a hétköznapok során hiányt szenvedtél belőle, akkor most még túladagolásod is lehet. Ügyelj az egyértelmű, tiszta kommunikációra!

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Végre lesz időd arra, hogy kiengedd a fáradt gőzt, és levezess minden felgyülemlett energiát, feszültséget, ami belülről folyamatosan emésztett. A legmegfelelőbb mód erre az, ha elmész bulizni, kimozdulsz a négy fal közül és kitombolod magad. Csak óvatosan, a ló túlsó oldala sem jó!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Túl sok újdonság ebben a két napban nem várható, sőt mondhatni, hogy egy sablonos hétvége vár rád. Új kihívások, váratlan események nem fognak érni, így egy nyugis kikapcsolódás vár rád. Ha pihenni akarsz, akkor most lesz rá alkalmad!

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
A hétvégét a barátaiddal fogod tölteni. Elképzelhető, hogy egy kisebb összeröffenést is csináltok. Nem kell feltétlen alkalmat találni ahhoz, hogy összejöjjenek a barátok és barátnők. Egy spontán találkozó, buli a legjobb!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Remek hétvége vár rád, jó helyekre fogsz eljutni, élvezni fogod az emberek közelségét! Szerencsére konfliktus nem lesz ebben a két napban, így lesz időd pihenni és kikapcsolni. Ezen a hétvégén ne akarj mindent te megoldani!

Bak

horoszkop_0000_bak
A hétvége nagy része az otthoni teendőkkel zajlik majd. Nyugodtan kérd a család segítségét a takarításban, a főzésben, a mosogatásban. A gyerekek egyfajta játéknak foghatják fel majd ezt, és segédkezni fognak!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
A munkát végre tedd félre! Eddig a hétvégéid másról sem szóltak, mint az elmaradásaidat pótoltad. Itt és most vess véget ennek! Nem mehet ez így tovább, hogy ebben a két napban sem tudod kipihenni magad teljesen.

Halak

horoszkop_0003_halak
A hétvége tökéletes lesz arra, hogy elvégezd az őszi nagytakarítást. Ideje átkutatni a szekrények legmélyebb bugyrait és kidobni azokat a kacatokat, porfogókat, amiknek semmi értelmük sincs. Hiába lesz dolgos hétvégéd, az eredmény mégis feltölt majd energiával!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások