Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok jövő hétre!

Július 27. - Augusztus 2.

2015/07/26

A Kosok, Nyilasok és Bakok számára sok sikert hozhat a jövő hét pénzügyi téren. A többi jegy szülöttjének mit jósolnak a csillagok?

Kedves Kos!

horoszkop_kos

Hallgass a megérzéseidre, mert a héten súghatnak fentről. Ha elbizonytalanodsz, nem leszel biztos abban, hogy vajon a meghozott döntés jó-e vagy sem, akkor egyszerűen meditálj egy picit, vonulj el és figyelj a belső hangra. Továbbá az anyagiakban olyan lehetőségek érkezhetnek, amiket vétek lenne kihagyni, úgyhogy légy résen.

Kedves Bika!

horoszkop_bika

A pénzügyekben most a „lyukak” befoltozásán dolgozol. Lehetőségek után kutatsz, bár eddig nem túl sok sikerrel jártál. A helyzet ugyan változatlan, de te próbálj meg mégis változni. Legyél pozitívabb és optimistább, és ne a borús oldalát lásd az életednek. Ahogy ezt a szemléletet sikerül elsajátítanod, rájössz arra, hogy gondjaid nem is olyan legyőzhetetlenek.

Kedves Ikrek!

horoszkop_ikrek

Ellenségeskedés áldozata lehetsz, hogyha nem figyelsz jobban oda, és nem vigyázol arra, hogy milyen információkat osztasz meg magadról, illetve, hogy kivel osztod meg azokat. Most legyél óvatos a kommunikációval, mert előfordulhat, hogy nem éppen a legjobban fejezed ki magadat egy helyzetben és ebből komoly viták, feszültségek alakulhatnak ki.

Kedves Rák!

horoszkop_rak

Egyik tulajdonságod az, hogy nagyon nehezen bízol meg az emberekben. Ez olykor jól jöhet, ám a párkapcsolatodban inkább ez hátráltató tényező, amikor a másik fél nem érzi azt, hogy valóban szereted, hogy megbízol benne. Pedig egy kapcsolat fontos alappillére a bizalom, ha nem a legfontosabb. Próbáld meg a héten ezt megerősíteni, és közelebb kerülni hozzá!

Kedves Oroszlán!

horoszkop_oroszlan

Váratlan örömök elé nézel, amik nem csak a pénzügyeidet fogják érinteni. Lehetséges, hogy a magánéletedben is egy új állapot, új helyzet fog beállni, amely a rengeteg változáson kívül egy új életszemléletet is hoz majd neked. A bosszúságok és félelmek még előtörhetnek pár nap erejéig, de próbáld meg ezeket elengedni.

Kedves Szűz!

horoszkop_szuz

Ingatlan problémák, kérdések merülhetnek fel, adódhatnak a héten. Jobb, ha minden döntésedet kétszer is átrágod, mielőtt egy ajánlatra, vagy kérésre áment mondanál. Tudniillik a döntésedet, ahogy kimondod – vagy aláírod – nem tudod módosítani és onnantól kezdve sírhatsz, hogy nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogy szeretted volna.

Kedves Mérleg!

horoszkop_merleg

Mint neked mindig, most is a család lesz a mindennapjaid középpontjában. Minden erőddel azon leszel, hogy hozzátartozóidnak, szeretteidnek kedvező, előnyös helyzeteket teremts. Mindez nagyon szép és nemes cselekedet, csak a baj az, hogy mindeközben magadról elfeledkezel. Találd meg az egyensúlyt, legyen időd magadra is.

Kedves Skorpió!

horoszkop_skorpio

Magánéletedben a harmóniát fogod teljes mértékben megtapasztalni. Terveid, vágyaid úgy fognak megvalósulni, ahogyan azt kigondolod. Jól vigyázz! A vitákat és feszültségeket jobban teszed, ha most kerülöd, mert egy hirtelen indult harcból akár szakítás és szétköltözés is lehet. Legyél kedves és megértő pároddal, hiszen ő is csak ember.

Kedves Nyilas!

horoszkop_nyilas

Rengeteg vágyad van, s ezeket mind meg szeretnéd valósítani. Egy a probléma, mégpedig az, hogy nem tudod, melyikkel kezd. Egyelőre törődj a pénzügyekkel és a családoddal, mert sajnos egyre kevesebb időt töltesz velük, s ennek ők nem annyira örülnek. A pénzügyek terén is érkezhet pozitív változás, bár a félelmeidet ehhez le kell győznöd.

Kedves Bak!

horoszkop_bak

A szerencse most rád néz, azaz Fortuna istennő kegyeltje leszel. Rövid időn belül pénzhez juthatsz, ha észreveszed azokat a lehetőségeket, amelyekkel élve komoly vagyonra, vagy bevételre tehetsz szert. Amennyiben szoktál szerencsejátékon játszani, most se hagyd ki, mert nagyobb esély van a nyerésre, mint máskor.

Kedves Vízöntő!

horoszkop_vizonto

Kíváncsiságod és kielégíthetetlen tudásszomjad az, ami sok esetben uralma alá kerít és irányít. Munkahelyeden is epekedve várod a frissebbnél frissebb híreket, ám ezek nem minden esetben munkát érintőek. Kíváncsi vagy minden pletykára és szóbeszédre. Ha nem is mondasz le a pletykakör tagságodról, de fontold meg, hogy mit és kinek mondasz el.

Kedves Halak!

horoszkop_halak

Az idegeskedésből vegyél vissza, mert a héten olyan méreteket is ölthet, hogy már komoly aggályokat vethet fel. Sajnos emberi természetedből fakad az, hogy szereted a dolgokat százszor átrágni, mindenről ezerszer meggyőződni, majd idegeskedni a döntés miatt. Ezzel viszont nem jutsz előrébb, csak saját magadat emészted. Itt az idő, hogy lazább legyél!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások