Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok jövő hétre!

Szeptember 7-13.

2015/09/06

Nagy lehetőségek előtt állnak a Kosok a csillagok szerint, de mire számíthatnak a többiek a következő napokban?

Kedves Kos!

horoszkop_kos

Egy vállalkozás ötlete fogalmazódhat meg a fejedben, amin érdemes lenne komolyabban is elgondolkodnod. Rágd át többször, akár vesd papírra is, ha a memóriádban nem annyira bízol. Továbbá magánéleti problémáidra is könnyen találhatsz majd megoldást, így nem kell félned attól, hogy örökké magányos leszel.

Kedves Bika!

horoszkop_bika

Sokkal aktívabb leszel, mint eddig. Próbálod magad kivonni minden közösségi, csapatépítő program alól, s nem akarsz majd emberek közé menni. Ahogy beköszöntött a rossz idő, úgy lett a te kedved is egyre rosszabb és teljes mértékben úgy érzed, hogy most inkább téli álmot aludnál. De ez nem lehetséges, így próbálj változtatni személyiségeden.

Kedves Ikrek!

horoszkop_ikrek

Újra előtérbe kerülhet a támadó éned, amit valljuk be őszintén, nem nagyon díjaznak a környezetedben. A harcias kedvedet egy igazságtalan döntés fogja előidézni, amiben, ha minden kötél szakad, akkor is ki akarsz állni az igazad mellett. Ha viszont nem állsz le időben a támadásokkal, akkor barátaid lassan, de biztos elállhatnak mellőled és úgy dönthetnek, hogy titkaikat majd nem veled osztják meg.

Kedves Rák!

horoszkop_rak

A családi vacsorának lehet, hogy éppen te fogsz helyet adni. Ha nem is nálad van megbeszélve a szent esti közös étkezés, akkor is jobban jársz, ha felkészülsz, mert nagy az esély arra, hogy a család egyszerre fusson össze nálad a hétvége során. Most is igaz a bölcs mondás: jobb félni, mint megijedni. Ne az utolsó pillanatban kapkodj.

Kedves Oroszlán!

horoszkop_oroszlan

A szerződések, fontos papírok aláírása esetén jobban teszed, hogyha még vársz. Minden részt – igen, még az apró betűset is – többször olvass át, vedd észre a turpisságokat. Ha elkapkodod a döntést, és hamarabb szignózod a papírokat, mint kellett volna, akkor később, akár komoly problémáid is adódhatnak a meggondolatlanságodból.

Kedves Szűz!

horoszkop_szuz

A szexualitás személyiséged egyik alappillére. Ha nincs szex, akkor te sem érzed túl jól magad. Készülj fel rá, hogy a héten olyan örömöket is megélhetsz, amikről eddig csak álmodtál. Az élet szépségeinek felkutatása mellett fontos, hogy munkahelyeden is az elvárások szerint teljesíts. Ha munkáról van szó, próbáld meg az adott órákra a gondolataidat más felé terelni.

Kedves Mérleg!

horoszkop_merleg

Vedd végre kezedbe a sorsod irányítását. Legtöbbször hátradőlve a fotelben figyeled, hogy hogyan viszik el előled a jobbnál jobb lehetőségeket, mind párkapcsolati, mind pénzügyi téren. Állj végre a sarkadra, szedd össze a szétesett energiáidat és kezd felépíteni a karriered és magánéleted. Ha talán még rövidtávon nem is, de pár hét múlva látni fogod kitartó munkád eredményét.

Kedves Skorpió!

horoszkop_skorpio

Magánéleted miatt rengeteget aggódsz, szinte nem múlik el úgy hét, vagy akár egy nap, hogy ne fordulna meg a fejedben: mi lenne velem nélküle? Nagyon fontos neked az, hogy melletted álljon, egy erős, határozott személy, aki támogatja a nehéz helyzetekben. Ne engedd el a kezeid közül ezt a személyt, légy óvatos a tetteiddel!

Kedves Nyilas!

horoszkop_nyilas

Próbálj meg végre kiszakadni a múltból! Ami történt, megtörtént – azon változtatni már úgy se tudsz. Ennek ellenére folyamatosan magad ostorozod a korábban meghozott rossz döntéseidért. Szedd össze magad, kezdj el végre a jelenben élni, és az energiáidat inkább szánd a jövőd megszépítésére, formálására!

Kedves Bak!

horoszkop_bak

Tölts minél több időt a családoddal. Be kell látni, hogy az elmúlt időszak hajtása miatt nagyon kevés energiád maradt, sőt magaddal is nagyon keveset tudtál igazán foglalkozni. Itt az idő, hogy végre feltöltődj és leginkább a családod lesz ebben segítségedre. Látogasd meg szeretteidet, beszélgess velük és meríts erőt az együtt töltött percekből.

Kedves Vízöntő!

horoszkop_vizonto

Állj ki a saját igazad mellett, amennyiben úgy érzed, hogy igazságtalanul támadnak és próbálnak neked keresztbe tenni. Irigyeid számára nincs nagyobb érvágás annál, mint amikor látják, hogy nem tudnak neked ártani, mert te ugyanúgy hiszel abban, amit csinálsz, sőt sikerre is viszed azt – még ha meg is próbálják akadályozni.

Kedves Halak!

horoszkop_halak

Nem bízol már annyira párodban, mint korábban. Hiába akarsz mindent tudni róla, minden percét ismerni, be kell látnod, hogy sajnos ez nem lehetséges. Meg kell adnod neki azt a teret, amiben mozogni tud. Ne fojtsd meg a szeretetteddel, engedd levegőhöz jutni! Ha így teszel, egy hosszabban tartó kapcsolat elé nézel. Mellesleg a szerencsejátékokról se feledkezz meg, Fortuna most melléd állhat!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások