Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok jövő hétre!

Szeptember 21-27.

2015/09/20

A Mérlegek élete fenekestől felfordulhat a következő napokban a csillagok szerint. Neked mit ír a horoszkópod a jövő hétre?

Kedves Kos!

horoszkop_kos

Itt az idő arra, hogy észrevedd, miből mit vagy képes kihozni. Ha most igazán felnyitod a szemed, rájöhetsz arra, hogy milyen jó lehetőségek vesznek körül. Ragadj meg minden alkalmat és élj velük, hiszen sose lehet tudni, hogy lesz-e még ilyen jó anyagi ajánlatod, mint amit ezen a héten kaphatsz. Párkapcsolatodban a boldogság lesz meghatározó.

Kedves Bika!

horoszkop_bika

Vedd észre az élet apró örömeit a mindennapokban. Hajlamos vagy – a feszített élettempó miatt – átsiklani ezek felett, de ezen a héten még nagyobb hangsúlyt kap majd az, hogy mennyire vagy boldog. Ha unott és szomorú leszel, akkor ez rányomhatja bélyegét a párkapcsolatodra is, sőt a családod is felkaphatja a fejét a rossz kedvedre.

Kedves Ikrek!

horoszkop_ikrek

Zárkózottabb, zordabb éned kerül terítékre a héten. Barátaid joggal kérdezhetik majd, hogy hova lett a mindig mosolygós és nyitott személyiséged? Az igazság az, hogy a túl sok munka miatt szinte a nullával egyenlő a magadra fordított idő mennyisége. Próbálj meg ezen változtatni, és törődni magaddal, máskülönben rajtad marad a szürke álarc.

Kedves Rák!

horoszkop_rak

Hiába végeztél számításokat, hiába tervezgettél, a dolgok most nem az elvárásaid szerint fognak alakulni. Még az első pillanatokban érezheted úgy, hogy kezedben az irányítás, de rövidesen rádöbbensz, hogy a szekér nem arra megy, amerre te akarod. Engedj lejjebb az egódból, és merj segítséget kérni. Az önfejűséged lehet a veszted.

Kedves Oroszlán!

horoszkop_oroszlan

Most a munkahelyedre kell koncentrálnod, mindent el kell végezned, amit rád bíznak, semmit sem szabad visszautasítanod. Elképzelhető az is, hogy egy kollégáddal vagy kolléganőddel szorosabb kapcsolat alakul ki, amelynek folytatása már csak rajtad és rajta fog múlni. El kell döntened, hogy mit szeretnél: kizárólag munkakapcsolatot vagy többet is.

Kedves Szűz!

horoszkop_szuz

Munkahelyedet érintő változásoknak a híre röppenhet fel a környezetedben. Nem éppen pozitív fényben tüntetik fel ezt a változást és talán azt is híresztelik, hogy munkahelyed korántsem olyan biztos, mint ahogy azt hiszed. Ha valami nem tiszta a fejedben, inkább kérdezd meg felettesedet, de ne adj a környezeted pletykáira. Egy biztos: bevételed állandó lesz.

Kedves Mérleg!

horoszkop_merleg

Váratlan öröm érhet téged – és nem csak az anyagiakra értve. Lehetséges, hogy a párkapcsolatodban történik valami váratlan, pozitív fordulat, amely fenekestől felfordítja az életedet. De nyugodj meg, csak is pozitív irányba történhet mindez. Pénzügyek terén pedig – ha szereted a szerencsejátékokat – melléd szegődhet Fortuna.

Kedves Skorpió!

horoszkop_skorpio

A fejlődés, a tanulás lesz a legmeghatározóbb ezen a heteden. Olyan helyzetekbe, szituációkba kerülhetsz, ahol szükséged lesz arra, hogy fejleszd a képességeidet, valami újat tanulj. Ez nem csak most – mikor meg kell oldani egy idegen helyzetet – fog jól jönni, hanem az életed későbbi szakaszaiban is hasznát fogod venni.

Kedves Nyilas!

horoszkop_nyilas

Szerencsés időszak elé nézel, bármely életterület tekintve, félni valód most igazán nincsen. Látszik, hogy érkeznek majd kisebb, nagyobb bosszúságok, de mindezeket játszi könnyedséggel képes leszel átlépni és könnyen orvosolni. Egy a fontos, hogy helyén tarts az ítélőképességedet, ne veszítsd el a fejedet, mert azzal megpecsételed sorsodat.

Kedves Bak!

horoszkop_bak

Rövid időn belül boldogság és öröm fog az életedbe köszönteni. Egy új lehetőségről szerezhetsz tudomást, amely nagyon is kedvező neked. Ne engedd elmenni magad mellett mindezt, mert most sikerülhet kijönni abból a helyzetből, amibe nem is oly régen belekerültél – saját akaratodon kívül, mások hibája miatt.

Kedves Vízöntő!

horoszkop_vizonto

Reményvesztettnek érzed magad. Mindenki azt hangoztatja neked, hogy jobb lesz és jön a pozitív változás, de sehol semmi. Egyet fontos leszögezni: tenned kell a változásért. Úgy nem fog beköszönteni hozzád a pozitív változás, a jó lét, ha semmit se teszel érte! Kösd fel a nadrágot, menj a dolgok elejébe, érd el a jót!

Kedves Halak!

horoszkop_halak

Pénz fog állni a házhoz – méghozzá olyan pénz, amit talán nem is vársz. Ha te Fortuna sorskegyeltje vagy, akkor ne késlekedj és mindenféleképpen játssz valamilyen nyereményjátékon, mert most könnyen nyerhetsz. A vágyaid, amelyeket régóta dédelgetsz kicsit elérhetetlennek és olykor megvalósíthatatlannak tűnnek, de te szerencsére nem ismersz lehetetlent.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások