Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok jövő hétre!

November 2-8.

2015/11/01

A Vízöntők számára a következő hét a bizalomról fog szólni. Neked mit ígérnek a csillagok?

Kedves Kos!

horoszkop_kos

Féltékenység és féltékenység – leginkább most ez az, ami uralja a mindennapjaidat. Sajnos elvesztetted párodban a bizalmat, mert többször úgy érezted, hogy nincs minden rendben, talán már a vonzalom is apadni látszik, korántsem olyan, mint régebben. Üljetek le, beszéljétek meg, hogy van-e alapja a félelmeidnek. Ha igen, valamin változtass!

Kedves Bika!

horoszkop_bika

Munkahelyeden egyre több feladatot kell ellátnod, és főnököd is úgy ítéli meg, hogy nagy a teherbírásod, holott valójában ez nincs így. A pénz nagyúr. Ezért is mondasz szinte mindenre igent. Tűrsz, csendben, némán, majd egyszer robbansz, mint egy időzített bomba. Vigyázz! A pénz nem minden. Szeretetet nem tudsz venni a közértben.

Kedves Ikrek!

horoszkop_ikrek

Féltékenységre adhatod a fejedet, amit nagyon rosszul teszel, igazából okod arra, hogy valóban féltékeny legyél: nincs. Minden pletyka, amit hallasz, ami körbeleng téged, az csak rosszindulatból származik. Semmi segítő szándék nincs bennük, ezért jobb is, ha már most nem foglalkozol ezekkel, mintsem beleéld magad a hallottakba.

Kedves Rák!

horoszkop_rak

Féltékenységre adod majd a fejed, valamiért elveszted bizalmadat a másik félben. Ahelyett, hogy folyamatos, sorozatos aggódásba mennél bele, próbáld meg a bizalmadat visszaépíteni a kapcsolatotokba, és újra merj bízni a párodban. A külvilágból érkező rosszindulatú pletykákra nem érdemes adnod, hiszen java részt nem is igaz. Szűrd ki a lényeget!

Kedves Oroszlán!

horoszkop_oroszlan

Nagyon sokat idegeskedsz és görcsölsz az életeden, ami igazából teljesen hiábavaló, hiszen ettől nem lesz jobb semmi sem, csak magadat forgatod be. Ha szakítani akarsz a mostani helyzeteddel és elindulni a siker, harmónia és csillogás útján, akkor tedd félre a sajnálkozó és pesszimista énedet, és lásd pozitívan és lehetőségekkel telinek az életed.

Kedves Szűz!

horoszkop_szuz

A fejlődés, a tanulás lesz a legmeghatározóbb ezen a heteden. Olyan helyzetekbe, szituációkba kerülhetsz, ahol szükséged lesz arra, hogy fejleszd a képességeidet, valami újat tanulj. Ez nem csak most – mikor meg kell oldani egy idegen helyzetet – fog jól jönni, hanem az életed későbbi szakaszaiban is hasznát fogod venni!

Kedves Mérleg!

horoszkop_merleg

A mindennapjaid fontos mozgatórugója a pénz, amiből a következő pár napban biztos, hogy nem lesz hiány. Ám, ahogy a számlák gyűlnek, úgy fogy majd a kontódról a pénz. Ha ki akarsz törni a nélkülözés és a folyamatos aggodalmaskodás mókuskerekéből, akkor hallgass a megérzéseidre és ötleteidre, mert most használható megoldásokat találhatsz ki.

Kedves Skorpió!

horoszkop_skorpio

A következő pár napban leginkább a négy fal között éreznéd jól magad, és semmi kedved sincs ahhoz, hogy kitedd az ajtón kívülre a lábadat. Több meghívást is kaphatsz majd, amik viszont olyan rendezvényekre szólnak, ahol kötelező megjelenned. Ha még rossz szájízzel is mész el az eseményre, biztos, hogy feldobódva, élettel telve távozol majd az est végén.

Kedves Nyilas!

horoszkop_nyilas

Szerelmi életed kerül most a középpontba és leginkább abból tudsz majd erőt meríteni a nehéz hétköznapokhoz. A munkahelyeden rengeteg stressz érhet, olykor te leszel az, aki munkatársaid helyett is elvégzed a feladatokat. Ugyan tudod, hogy ez nincs rendjén, mégis megteszed, mert félsz, hogy ezzel a saját munkád is romlana.

Kedves Bak!

horoszkop_bak

Stabilizálódni látszik a helyzeted, és ami eddig necces volt, vagy éppen egy hajszálon múlt, most végre fixálódni fog. Amennyiben eddig nagyon nehezen jöttél ki a fizetésedből és nem sikerült hónap végére kicsit félretenni, akkor most sikerülhet. Vegyél elő egy tollat, illetve papírt: készítsd el előre a hónapod üzleti tervét és tartsd magad ahhoz, így sikeres leszel.

Kedves Vízöntő!

horoszkop_vizonto

Vigyázz, veszteség érhet a héten! Nem biztos, hogy jó tendencia az, hogy ennyire naiv vagy, és mindenkiben elsőnek a jót látod meg. Legyél visszafogott és ne ossz meg mindenkivel sok információt magadról, mert visszaélhetnek vele. A párkapcsolatodra, magánéletedre fókuszálj most, mert ott viszont újra kell építened a bizalmat.

Kedves Halak!

horoszkop_halak

Zárd le a negatív korszakodat és engedd el mindazt a felgyülemlett feszültséget, rosszat, gátló tényezőt, amelyek egyszerűen blokkolják és akadályozzák az életednek megfelelő, pozitív alakulását. Nyisd ki a szemedet, vedd észre, hogy mi hat rád építően és mi az, ami csak pusztítóan. Utóbbiakat engedd el, így sokkal könnyebbek lesznek a napjaid.

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások