Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok jövő hétre!

Január 4-10.

2016/01/03

Sok pozitív dolgot ígérnek a csillagok a magánéletet illetően. Nézd meg, neked mit ír a horoszkópod a következő napokra!

Kedves Kos!

horoszkop_kos

Szerencsés időszak veszi majd kezdetét, ám elképzelhető az is, hogy még egy-egy apró kisebb kellemetlenség tarkítani fogja a hétköznapjaidat. Lehetséges, hogy nem várt kiadás is becsúszik majd, ám ezt elkerülheted, ha jobban figyelsz arra, hogy mire költöd a pénzedet. Húzz egy határt a pénzszórásban, legyél szigorúbb magaddal szemben is!

Kedves Bika!

horoszkop_bika

Utazáson gondolkozol, szeretnél egy kicsit világot is látni! Jót tenne neked egy rögtönzött „nyaralás”, amikor kiszakadnál a hétköznapok nyomása alól és újra életenergiával töltődnél fel. Sajnos a szürke álarc az rajtad is megragadt és nem tudod észrevenni a mindennapok varázsát. Most itt a lehetőség, hogy egy utazás által újra meglásd azokat.

Kedves Ikrek!

horoszkop_ikrek

Nagyon sokat idegeskedsz és görcsölsz az életeden, ami igazából teljesen hiábavaló, hiszen ettől nem lesz jobb semmi sem, csak magadat forgatod be. Ha szakítani akarsz a mostani helyzeteddel és elindulni a siker, harmónia és csillogás útján, akkor tedd félre a sajnálkozó és pesszimista énedet, és lásd pozitívan és lehetőségekkel telinek az életed.

Kedves Rák!

horoszkop_rak

Zárd le a negatív korszakodat és engedd el mindazt a felgyülemlett feszültséget, rosszat, gátló tényezőt, amelyek egyszerűen blokkolják és akadályozzák az életednek megfelelő, pozitív alakulását. Nyisd ki a szemedet, vedd észre, hogy mi hat rád építően és mi az, ami csak pusztítóan. Utóbbiakat engedd el, így sokkal könnyebbek lesznek a napjaid.

Kedves Oroszlán!

horoszkop_oroszlan

Féltékenységre adhatod a fejedet, amit nagyon rosszul teszel, igazából okod arra, hogy valóban féltékeny legyél: nincs. Minden pletyka, amit hallasz, ami körbeleng téged, az csak rosszindulatból származik. Semmi segítő szándék nincs bennük, ezért jobb is, ha már most nem foglalkozol ezekkel, mintsem beleéld magad a hallottakba.

Kedves Szűz!

horoszkop_szuz

Szerelem, szerelem és csak szerelem! Ez lesz a héten a meghatározó tényező az életedben. Mindent megteszel most párod boldogságáért, és ez viszont is igaz. Kölcsönösen egy húron fogtok pendülni, talán egymás kívánságát, gondolatait is kitaláljátok, ráéreztek a másik lépéseire. Próbálj most visszavonulni és megélni a magánéleti örömöket!

Kedves Mérleg!

horoszkop_merleg

Már a hetet úgy kezded, hogy a határidőnaplódban, vagy a fejedben minden percre pontosan meg van tervezve. Viszont számolnod kell azzal is, hogy valószínűleg becsúszik egy olyan esemény, ami minden számításodat áthúzza majd, és teljesen újra kell kezdeni a tervezést. Pánikra semmi ok, ugyanis ez a váratlan helyzet csak még több jót szül majd.

Kedves Skorpió!

horoszkop_skorpio

Egy régebb óta húzódó hivatalos vagy peres ügyed végére pont kerülhet a héten. Szerencsére számodra pozitívan fog végződni, így aggodalomra semmi ok. A párkapcsolatodban végre előtérbe kerül a gyengédség és a mindennapi apró finomságok. Hiába érzed párszor úgy, hogy szerelmed az őrületbe kerget, most rá fogsz ébredni, hogy mekkora kincs.

Kedves Nyilas!

horoszkop_nyilas

Látogatásokban gazdag hét elé nézel. Többször láthatod vendégül egy-egy jó barátodat, vagy családtagodat, akivel szinte mindent ki fogsz majd beszélni. Vigyázz, ne legyél a környezeted lelki szemetesládája, amibe mindenki beledobálhatja a terheit. Ha már úgy érzed, hogy eleged van, akkor kérj időt az ismerőseidtől.

Kedves Bak!

horoszkop_bak

Magányosság és elhagyatottság az, ami most jellemzi az életedet. Nem annyira pörgős az életed, mint ahogy azt valójában szeretnéd, sőt úgy gondolod, hogy a világ is összeesküdött ellened – pedig nem! Vedd észre, mennyi ember áll melletted és támogat a nehéz helyzetekben, amikor fontos, akár rizikós döntéseket kell meghoznod.

Kedves Vízöntő!

horoszkop_vizonto

Szomorúság és magára hagyatottság fog uralkodni most rajtad, úgy véled, hogy mindenki elfordult tőled és teljesen ellened játszik, holott ez egyáltalán nincs ez így. Próbáld meg a piszkálódásokat, beszólásokat nem mind magadra venni, mert nem feltétlen te vagy a tárgya egy viccnek, nem feltétlen te vagy a nevetés oka.

Kedves Halak!

horoszkop_halak

Gondolkoztál már azon, hogy mit jelent neked a valódi szerelem, miben leled meg teljesen a boldogságodat? Ha még nem, akkor nem is kell tovább gondolkoznod, mert most meglelheted mindazt, amit szeretnél: boldog magánéleted lehet, a problémák messze elkerülhetnek. Azért a pénzügyekről se feledkezz meg, végezd jól a munkádat.

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások