Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok jövő hétre!

Május 25-31.

2015/05/24

A Vízöntőknek végre változtatniuk kell a helyzetükön, a Rákok pedig egy szerencsés időszaknak örülhetnek. Mi vár a többi jegy szülöttjére a csillagok szerint?

Kedves Kos!

horoszkop_0011_kos

Ha úgy érzed, hogy túl sok a feszültség a hétköznapjaidban, akkor vess pár pillantást az ellátandó munkáidra. Ha vannak olyan tényezők, amik kirívóan sok idegeskedéssel járnak, és nélkülözhetőek az életedből, akkor egyszerűen mondj le róluk. A magánéletedben is kevesebb összetűzés várható, ugyanis párod el kezd leszámolni az önfejűségével!

Kedves Bika!

horoszkop_0010_bika

Itt az idő, hogy leszámolj azzal a magányossággal, amely az elmúlt pár napban elhatalmasodott rajtad. Miért engededed, hogy boldogtalan legyeél és elnyomásban élj? Nem tudsz igazán kiteljesedni, mert mindig félelmek vannak benned, holott egy feladatod van az életedben: boldogan, felhőtlenül élni. Mikor ébredsz rá erre, és kezdesz el ennek megfelelően cselekedni?

Kedves Ikrek!

horoszkop_0005_ikrek

Az étkezésedre figyelj oda jobban, mint eddig. Sajnos a nagy rohanások közepette időd sincs arra, hogy a megfelelő táplálékot magadhoz vedd, sokszor csak egy-két falat csúszik le a torkodon. Ezen most változtatni kell, ha nem szeretnél betegségeket bezsebelni. Próbáld meg a napi ötszöri étkezést beépíteni a napirendedbe – megéri.

Kedves Rák!

horoszkop_0002_rák

Szerencsés időszak veszi majd kezdetét, ám elképzelhető az is, hogy még egy-egy apró kisebb kellemetlenség tarkítani fogja a hétköznapjaidat. Lehetséges, hogy nem várt kiadás is becsúszik majd, ám ezt elkerülheted, ha jobban figyelsz arra, hogy mire költöd a pénzedet. Húzz egy határt a pénzszórásban, legyél szigorúbb magaddal szemben is.

Kedves Oroszlán!

horoszkop_0008_oroszlan

Reménykedsz benne, hogy be tudod vonzani az éltedbe a boldogságot és az örömöt. Ezt most leginkább egy jó baráti beszélgetéssel tudod megtenni. A legjobb barátaiddal ülj be egy kávézóba, vagy menjetek el szórakozni és beszéljétek ki a problémáitokat, gondjaitokat, amelyek nyomasztanak titeket. Felszabadultabb és gondmentesebb lesz utána.

Kedves Szűz!

horoszkop_0001_szűz

Utazni szeretnél, méghozzá többször is. Viszont mindig közbeszól valami és nem sikerül létrejönnie az útnak. Most arra kell koncentrálnod, hogy esetlegesen külföldön milyen pénzszerzési lehetőségek jöhetnek szóba. A pénz ugyan csak egy eszköz, a te számodra igen fontos eszköz. Vigyázz, mert a barátaid irigykedni kezdhetnek, ha összejön valami.

Kedves Mérleg!

horoszkop_0006_merleg

Veszteség érhet, ha most komolyabb ajánlatokba belemész. Ez a hét nem kedvez a sikereidnek, inkább helyette foglalkozz a családoddal, barátaiddal, akiktől rengeteg szeretet és figyelmet fogsz kapni most is, mind mindig. Próbáld meg a pénzügyi terveidet elhalasztani és elterelni a gondolataidat a pénzügyi dolgokról és problémákról.

Kedves Skorpió!

horoszkop_0004_skorpio

Tudod már, hogy mit szeretnél elérni? Ha még nincsenek konkrét céljaid, hogy milyen álmokat szeretnél megvalósítani, akkor ezen a héten ragadj tollat és papírt, gondolkozz terveiden és írd le, foglald össze azokat. Ahogy kész, már elkezdhetsz közülük megvalósítani egyet-kettőt. Mindemellett legyél egy kicsit határozottabb a munkahelyeden, csak így vesznek majd komolyan.

Kedves Nyilas!

horoszkop_0009_nyilas

Egy utazásról fogsz hírt kapni, amin nagy valószínűséggel te is részt fogsz venni. Rég vágysz arra, hogy kilépj a négy fal közül és kicsit világot láss. Most minden lehetőséged adott lesz ehhez. Vigyázz! Nem minden arany, ami fénylik. Elképzelhető, hogy az utazás körül egy kis ködösítés van. Mielőtt igent mondasz rá, tájékozódj körültekintően a részletekről.

Kedves Bak!

horoszkop_0000_bak

Szerelmi életedben egy nagy változás ígérkezik, méghozzá csakis pozitív irányba fogja mindez terelni az életedet. Most újra energia kerülhet a hétköznapjaidba, újra erőre kaphat a párkapcsolati életed és boldogságot, örömöt fogsz megélni. Félni valód nincsen, viszont ha vannak titkok, amiket megpróbálsz eltitkolni, akkor készülj fel: előbb utóbb lebuksz.

Kedves Vízöntő!

horoszkop_0007_vizonto

Meddig tűröd még azt, hogy ilyen kevés pénzből kell kigazdálkodnod mindent. Szeretnél több pénzre szert tenni, de még igazából nem is tettél lépeseket a változás felé. Most itt a lehetőség arra, hogy vágyaidat, tettek formájában is kinyilvánítsd. Ne akarj mindent egyből, azonnal, de szép biztos lépésekkel elérheted legfőbb vágyaidat is.

Kedves Halak!

horoszkop_0003_halak

Biztos vétettek már ellened is, amit talán máig nem tudtál megbocsátani. Most itt az idő, hogy félretedd minden dacodat, minden erkölcsödet és megbocsátást gyakorolj. Azzal, hogy az adott személyre negatívan, rosszindulattal gondolsz, nem lesz jobb neked sem, sőt! Csak folyamatosan negatív energiákon rágódsz, amik ártanak.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások