Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok kedden!

Október 13.

2015/10/13

Kíváncsi vagy, mit mondanak mára a csillagok? Az Ikreknek érdemes visszafogni magukat, de vajon neked is?

Kedves Kos!

horoszkop_kos
Családod több odafigyelést igényel majd, mint máskor. Ha végeztél a munkáddal, tölts velük némi időt, és mond el nekik, hogy mennyire szereted őket. Kimutatni is fontos, de kijelenteni talán még fontosabb.

Kedves Bika!

horoszkop_bika
Értékzavarodból adódóan állandóan a jó dolgokat is pesszimistán fogod el. Legyél úrrá az időleges, negatív gondolkodásodon és próbálj meg pozitívabban állni az élethez! Keresd a szépet, a pozitív dolgokat az életedben!

Kedves Ikrek!

horoszkop_ikrek
Kerüld a felesleges költekezést, de ne legyél kapzsi sem másokkal, sem magaddal szemben. Egy munkahelyi vita túlságosan elhúzódhat, és emiatt lemaradhatsz egy váratlanul kínálkozó befektetési lehetőségről.

Kedves Rák!

horoszkop_rak
A félreértések napja lehet a mai. A kommunikációs csatornái hibája miatt sok mindent máshogy értelmezhetsz. Sok időbe telhet kijavítani a hibákat, de a jövő miatt megéri ráfordítani az energiát!

Kedves Oroszlán!

horoszkop_oroszlan
Makacsságoddal nem fogsz elérni ma semmit, inkább próbálj meg együttműködni másokkal! Ha homokba dugod a fejed, vagy nem veszel róluk tudomást, az nem megoldás. A csapatmunka sokkal hatékonyabb.

Kedves Szűz!

horoszkop_szuz
Ma fókuszálj a pénzügyeidre, ugyanis Fortuna ma nagyon kegyes lehet hozzád! A hónap egyik napján nem várt szerencse érhet téged, és lehet, hogy pont a mai lesz az. Ugye nyitottan állsz a dolgokhoz?

Kedves Mérleg!

horoszkop_merleg
A kapcsolatok és a távolság dominálnak a mai napon. Küldj csomagot vagy virágot kedvesednek, írj szeretteidnek! Ismerőseid és barátaid is hívd fel, és beszélgess velük! Éreztesd mindenkivel, hogy törődsz velük!

Kedves Nyilas!

horoszkop_nyilas
Óvakodj a háztartási balesetektől, mert egy kisebb sérülés miatt most jelentős hátrányba kerülhetsz a munkahelyeden. Az estédet viszont egy csodálatos bulin is töltheted akár, ahol tudnod kell, hogy hol van a mérték.

Kedves Skorpió!

horoszkop_skorpio
Kedvesed valami olyasmit tehet, ami neked nagyon nem fog tetszeni. Nem tartod egyenes embernek majd ezek után, és elveszted a bizalmadat felé. A kapcsolatotok most még megmenthető az őszinteség erejével!

Kedves Bak!

horoszkop_bak
Szorgalmadnak, igyekezetednek ma meg lesz az eredménye! Munkádat végezd a megszokott ritmusban és minőségben, és hidd el, hogy a gyümölcs nem marad majd el. Este jól eső érzéssel dőlhetsz majd hátra.

Kedves Vízöntő!

horoszkop_vizonto
Ma zöld lámpát kapsz egy fontos üzleti kapcsolatban, és minden akadály nélkül el tudod érni a céljaidat. Mindenfajta gőg nélkül kijelentheted magadról, hogy a sors kegyeltje vagy. Az estét töltsd együtt a családoddal!

Kedves Halak!

horoszkop_halak
Ámor kegyes hozzád ebben a hónapban! Több lehetőséget is kaphatsz ugyanis arra, hogy a szerelem beköszöntsön az életedbe. A kérdés csupán az, hogy elfogadod-e a lehetőségeket? Vigyázz, ismerőseid irigyek lehetnek!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások