Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Május 12.

2015/05/12

A  Bikák szociális életének kedvez a csillagok állása, de vajon mi vár a többiekre?

Kos

horoszkop_0011_kos
Egy olyan személy tehet ma neked keresztbe, akivel kölcsönösen nem vagytok egymásnak szimpatikusak. Az ebből adódó kellemetlenségek, félreértések szerencsére hamar tisztázódnak majd, de mire a dolgok végére jársz, pár felesleges kört meg kell, hogy tegyél.

Bika

horoszkop_0010_bika
Valószínűleg hosszú út előtt állsz. Egy új kihívás van előtted, aminek teljesítéséhez sokat kell tanulnod. Az utolsó pillanatban még nemet mondhatsz. A szociális életednek kedvez a csillagok állása, használd ki a hatását!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Ugyan a munkahelyeden semmi nem idegesít majd fel, de hazaérve máris találni fogsz okot arra, hogy az idegeiddel játssz. Párod hűséges, mégis folyamatosan kételkedsz benne. Próbáld meg visszahozni a bizalmat közétek, és megmenteni a kapcsolatot a féltékenységháborútól.

Rák

horoszkop_0002_rák
Feladataidat végezd el a lehető leghatékonyabb módon! A nap végén kiderülhet, hogy titkon minden mozdulatodat figyelték feletteseid. Jobb előre félni, mint később megijedni. Legyél mindig résen! Figyelj magadra!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Legyél megértő és türelmes, amikor egy probléma felüti a fejét az életedben. Sőt, ne problémaként tekints rá, hanem kihívásként. Ezen kívül ne feledkezz meg barátaidról sem, hiszen az utóbbi időben nagyon kevés időt tudtál rájuk szánni. Ma pótolhatod!

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Táplálkozz rendszeresen, ma kizárólag csak könnyű ételeket vegyél magadhoz! A kiegyensúlyozott étkezések alakodon, kisugárzásodon is meg fognak látszani. Nem mindegy, hogyan érzik magukat az emberek körülötted.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Miért érzed úgy, hogy az egész világ ellened játszik? Bárki szól hozzád ma, az kétszer is meg fogja gondolni, hogy mondjon-e legközelebb bármit is. A nyers stílusoddal eltávolíthatsz magad mellől mindenkit.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Több kreatív ötleted is támadhat ma, amire érdemes odafigyelned! Ne seperd a szőnyeg alá az érkező ihleteket, inkább vesd lapra azokat, hogy el ne felejtsd. Most egy jó ötlet, akár aranyat is érhet!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Vedd észre időben a veszélyt! Ne legyél meggondolatlan, kerüld a hamar meghozott döntéseket. Különben hosszú ideig viselni fogod felelőtlenséged következményeit. A barátaid segítségére ma is számíthatsz majd.

Bak

horoszkop_0000_bak
Jobb, ha kerülöd a tömeget! Ha ellenkezőleg cselekszel, elképzelhető, hogy olyan emberek társaságát élvezed majd, akikére egyáltalán nem vagy vevő. Kerüld el inkább a kínos szituációkat!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Szerencse, szerencse és harmadjára is szerencse! Bármibe kezdesz, szinte garantált, hogy munkádat majd siker koronázza. Egy percig se aggódj vagy gondolkozz azon, hogy amit csinálsz jó-e! Adj bele anyait és apait, és vidd sikerre az aktuális megbízásodat!

Halak

horoszkop_0003_halak
A mai nap örömöt, és boldogságot tartogat a számodra. Kitűnő hangulatban leszel, az idő is úgy fog telni, hogy észre sem veszed. Semmi és senki nem köphet ma bele a levesedbe. Az este során bátran menj társaságba!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások