Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Június 2.

2015/06/02

A Bikák jobban teszik ma a csillagok szerint, ha kivételesen nem mennek fejjel a falnak. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

horoszkop_0011_kos
Füledbe juthat, hogy valaki felettébb érdeklődik irántad. Mielőtt elbíznád magad a titkos hódolód miatt, járj utána jobban a hallottaknak. Ha a meglepetés erejével szeretnéd, hogy hasson, akkor várd ki, míg ő bukkan fel!

Bika

horoszkop_0010_bika
Legyél óvatos minden életterületen és ne menj fejjel a falnak! Igaz, csillagjegyed szerint azonnal neki mennél mindennek, de próbáld meg ép ésszel átgondolni, hogy van-e realitása az adott dolognak, vagy sem.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
A javítani való háztartási gépekhez hívj szerelőt! Ne akard a szakember munkáját te elvégezni, vagy párodra bízni! Bizonyára van számos más feladatotok is, inkább koncentráljatok arra! A tervezés fontos lépés!

Rák

horoszkop_0002_rák
Barátaid hiába akarnak ma szórakozni hívni, jobban teszed, ha otthon maradsz a fenekeden. A mulatságokból maradj ki, korán feküdj le aludni, mert szükséged lesz másnap az energiára! Pihenéshez hallgass meg egy relaxációs zenét.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Ha este szórakozni hívnak, akkor egy percig se gondolkozz a válaszon. Természetesen ne éjszakába nyúlóan bulizz, hanem inkább csak egy pubba, vagy klubba üljetek be, ahol egy-két ital társaságában megbeszélheted azt, amit a munka miatt nem tudtál.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
A csillagok állás kifejezetten kedvez ma az anyagi dolgoknak. Üzleti tárgyalásokat, hivatalos ügyek intézését érdemes a mai napra időzítened, ha minél kedvezőbb eredményt szeretnél a magadénak tudni. A lehetőségek terén pedig legyél szemfüles!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Semmi veszteség nem érhet ma, csak előrelépés, gyarapodás, bőség. Ha így is állsz hozzá a naphoz, akkor még egy lapáttal, magával az érzéssel hozzá tudsz tenni ahhoz, hogy tényleg teljesen boldognak érezd magad.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Szinte már tapintható lesz az a feszültség, ami a mai napon a családodra nehezedik. Az egyik rossz tulajdonságod ma nagy bajba sodorhat, miszerint hamarabb jár a szár, minthogy gondolkodnál. Olyan dolgokat mondhatsz ki, amik nagy port kavarnak majd. Próbálj meg inkább csöndben maradni!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Vásárolj kozmetikumokat, ruhákat és szép ékszereket! A mai nap legyen a tiéd, és élvezd! Ha van munkád, akkor teljesítsd a feladataidat minél hamarabb és ugorj fejest a vásárlásba! Óvatosan! A költekezésnek is tudni kell határt szabni!

Bak

horoszkop_0000_bak
Add főnökeid tudatára, hogy a képesítésednek megfelelő bérért kívánsz dolgozni. Ne add magad olcsón! Talpraesettségeddel, magabiztosságoddal eléred a céljaidat. Csak legyél kitartó és mindent elérsz!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
A részletek felett nagyon könnyen átugrasz. Pedig a mai nap folyamán az aprósások kapnak nagy figyelmet. Sok múlhat egy elfelejtett rutinellenőrzésen vagy mulasztáson! Szedd össze magad, számolj le a szétszórtsággal.

Halak

horoszkop_0003_halak
Bármilyen problémád adódik a munkahelyeden, beszéld meg azzal, akit érint. Annál rosszabb nincs, mikor te is és ő is a saját levetekben forrtok. Legyél egyenes, állj elé, és mondd el a problémáidat! Megértő lesz veled.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások