Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Június 9.

2015/06/09

A Halaknak és a Skorpióknak fel kell kötniük a nadrágot; egyiküknek meggyőzőkészségük miatt, másikuknak pedig súlyos anyagi gondok miatt. A többi jegy szülöttjének mit jósolnak a csillagok?

Kos

horoszkop_0011_kos

Próbáld meg fékezni az indulataidat, és maradj inkább csöndben, ha egy vitás helyzet alakul ki körülötted. A mindig halk énedet most felválthatja egy igazi vadállat. Ennek köszönhetően barátaid más megítéléssel lehetnek majd rólad.

Bika

horoszkop_0010_bika

Ha eddig nem hittél az első látásra szerelemben, akkor a mai nap mindenben megcáfolhat. Aktuális helyzetedből függetlenül, egy olyan személy érkezik majd az életedbe, aki mindent felkavar majd. Az érzelmi életed bonyolódni kezd.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek

Képességeidet ma teljes mértékben kamatoztatni tudod majd. Minden lehetőség aknázz ki, ami benned rejlik, mert amihez ma érsz, az arannyá változik a kezedben. Kollégáid, főnökeid is nagy szemekkel figyelik munkádat!

Rák

horoszkop_0002_rák

Az üzleti életben szavaidat bizonyítékokkal is támaszd alá! Ellenkező esetben sokat veszíthetsz a hitelességedből. Állj ki mindig a saját igazad mellett, és ne engedd, hogy nevedet bárki is bemocskolja koholt vádakkal!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan

Hiába a reggeli kávé, ma úgy fogod érezni magad, mint egy zombi. Energiád szinte egyenlő lesz a nullával, és a rád bízott feladatokat sem fogod tudni teljesíteni úgy, ahogyan azt kellene. Számodra a hétvége már most el fog kezdődni. Ahogy meglátsz egy ágyat, azonnal beleborulsz majd.

Szűz

horoszkop_0001_szűz

Nyugtalanság és bizonytalanság. Ezek miatt képtelen vagy arra összpontosítani, amire kellene. A szétszórtságod most könnyen a munka rovására mehet. Ha egyedül nem tudsz megküzdeni a problémákkal, kérj segítséget a barátoktól!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg

Vigyázz az egészségedre, és szánj több időt a táplálkozásodra. Hajlamos vagy arra, hogy a nagy rohanásban elfeledkezz arról, hogy egyáltalán bekapj valamit. Szánj időt magadra, az étkezéseidre, hogy elkerüld az esetleges rosszulléteket, fejfájásokat.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio

Családon belül egy kisebb felfordulás várható a pénz miatt. Egy közeli családtagod fog majdnem megőrülni a pénzhiány miatt, és szinte a kiborulás szélén áll majd a kilátástalansága miatt. Próbálj meg lelket önteni bele, és mutasd meg, a pénz nem minden!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas

Figyeld párodat, és vedd észre, hogy miben szeretne változást. Igen önző vagy, ezért sokszor nem veszed észre, ha te mindent megkapsz, miközben semmit, vagy nagyon keveset adsz a másiknak. Törekedj az egyensúlyra!

Bak

horoszkop_0000_bak

Minden kapcsolatban szükség van a megújulásra, így a te párkapcsolatodban is kihagyhatatlan tényező ez! Legyetek formabontóak és innovatívak! Ha valami már kezd unalmassá lenni, dobjátok fel a kreativitásotokkal!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto

Ha tanácstalan vagy, hogy mibe fektesd pénzedet, akkor kérj segítséget! Kérdezd ki barátaidat, különösen, ha van köztük szakértő is! Kövesd az illető tanácsait, bízz meg benne, és sikerre fogod vinni az új tervedet.

Halak

horoszkop_0003_halak

Nehezen tudod majd meggyőzni az embereket ma. Ha ez részét képezi munkádnak, akkor itt az ideje már most felkötni a nadrágot. Nagyon jó a rábeszélőképességed, ám most mégis más támpontot kell keresned, ha sikert akarsz aratni.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások