Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Június 16.

2015/06/16

A Rákok könnyű nap elé néznek, de az Ikreknek sem kell különösebben izgatniuk magukat a napi események miatt. Nézd meg, neked mit mondanak a csillagok!

Kos

horoszkop_0011_kos


Egy új ismerősöd egyre inkább felkeltheti az érdeklődésedet. Te sem érted, hogyan képes rád hatni. Igaz, ezt saját magadnak is félsz bevallani. Ne szégyelld érzelmeidet! Viszont elsőnek saját magaddal kell azokat letisztáznod.

Bika

horoszkop_0010_bika


Ismerősöd ma kimutathatja a foga fehérjét. Nem tudni miért, és mivel, de nagyon felbosszantottad őt. Legjobb, ha messziről elkerülöd az illetőt. Ellenkező esetben egy óriási vitában lehet részed. Kell a feszültség?

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek


A mai napot kár lenne komolyan venned, úgy sem fog történni semmi számottevő. A tegnapi nap után amúgy is érzed, hogy szükséged van egy kis feltöltődésre, pihenésre. Erre a most következő 24 óra tökéletes megoldás lehet.

Rák

horoszkop_0002_rák


Már reggel készítheted magad egy meditációval, vagy valamilyen relaxációs gyakorlattal arra, hogy nem egy könnyű nap elé nézel. Lesz kihívás, és feladat bőven, sőt, olyan helyzetekbe is belecsöppenhetsz, amik extra adag feszültséggel járnak. Csak nyugodtan.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan


Vigyázz egészségedre, őrizd meg jó fizikumodat! Járj el rendszeresen sportolni, keress egy új hobbit, mely mozgással jár. Járj el barátaiddal ezekre a foglalkozásokra, és meglátod, sokkal jobban elemedbe kerülsz!

Szűz

horoszkop_0001_szűz


Figyelj oda arra, hogy mit eszel! Csak minőségi, friss ételt tegyél a tányérodra. Egészségeddel jobb lenne, ha többet foglalkoznál, mert abból neked is csak egy van. A pénzügyeid váratlanul jól alakulhatnak majd.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg


Rendszerezd leveleidet, tegyél rendet az intézendő ügyeid között. Aminek a végére még ma pontot tudsz tenni, azokat csináld meg, ne halogasd őket! Minél tovább húzod a dolgokat, annál rosszabb lesz.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio


Az eseteleges nézeteltéréseket családon belül könnyedén képes leszel elsimítani. Te leszel majd az, aki a családi szálakat kibogozza és elsimítja a feszültségeket. Nagy feladat jut majd neked, de helyt fogsz állni!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas

Az egész nap során egy rózsaszín fátylon keresztül látod majd a világot, ugyanis borzasztóan szerelmes leszel. Ezzel önmagában semmi gond nem lenne, de sajnos a rosszindulatú emberek kihasználhatják a ma még inkább tapasztalható lekenyerezhetőségedet. Csak óvatosan!

Bak

horoszkop_0000_bak

Hiányérzetedet valószínűleg ruhavásárlással vagy egy minőségi ital elfogyasztásával fogod kompenzálni. Úgy érzed, hogy rég fordítottál már magadra pénzt, ezért mindenféleképpen költened kell valamire. Csak óvatosan!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto


Ma minden képességedet teljesen ki tudod használni és végre a saját céljaid, vágyaid megvalósítására tudod őket alkalmazni. Mindig másokat teszel magad elé, mindig másoknak akarsz jót. Ma legyél picit önző, valósítsd meg önmagad!

Halak

horoszkop_0003_halak


A szerelem körül forog szinte minden gondolatod. A terveket szövögeted, házasságon gondolkozol. Gondold át többször, jól fontold meg, hogy milyen lépésekre akarod elszánni magad, mert a késő bánat nem lenne szerencsés!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője

 

Hozzászólások