Nézd meg mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Június 23.

2015/06/23

Keddre sokaknak a munkában jósolnak kihívásokat a csillagok. Az Oroszlán például bebizonyíthatja, hogy milyen jó csapatjátékos, a Szüzek pedig főnökük elismerésére számíthatnak.

Kos

horoszkop_0011_kos
A szerelem, az érzékiség szinte a levegőben is tapintható. Ma minden csak az érzelmekről, a szerelemről, a párkapcsolatról, egyszóval a rózsaszín ködről fog szólni. Ne lepődj meg, ha párod a megszokottnál kedvesebb lesz veled.

Bika

horoszkop_0010_bika
Jó lehetőség a mai nap arra, hogy érzelmileg feltöltődj. Mostanában a szerelmi és magánéleti dolgaid miatt a padlón voltál, de most sikerülhet újra két lábra állnod. Tedd félre az aggodalmaskodást és kezdj cselekedni!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Lassíts és vegyél vissza egy picit abból a lendületből, ami benned van. Ha tanácsokat kapsz másoktól, akkor ne csak legyints rájuk, hanem szívleld meg ötleteiket, és próbáld meg beépíteni az életedbe. Mindegyik csak építő kritika lesz!

Rák

horoszkop_0002_rák
Gondolataid fognak egész nap eluralkodni rajtad. Egy kisebbfajta álomvilágban éled majd le a napodat, és ha szólnak vagy kérnek tőled valamit, nem biztos, hogy észreveszed majd. Ebből adódhatnak még félreértések. Ébredj fel!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
A mai napon kiderül, hogy mennyire vagy jó csapatjátékos. Ha eddig nem tudtál csapatban dolgozni, akkor a következő pár órában igazán nehéz dolgod lesz, hiszen minden téren összeütközésekbe fogsz esni. Próbáld meg leküzdeni az egódat!

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Ha főnököd konferenciára invitál, az már jelenthet valamit. Ne bízd el magad, de vegyél részt a rendezvényen! Kollégáid epés megjegyzéseit ne halld meg, mert csak felidegesítenének, és nem építenének!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
A számadás napja várható számodra, amikor egy picit megállsz majd, kiszakadsz a nagy rohanásból, és visszatekintesz a múltba. Leellenőrzöd, hogy mi az, amit jól csináltál, mi az, amit máshogy kellene a jövőben. Ha a jövőben ezek tudatában cselekszel, akkor learatod a babérokat!

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Életed alakításában aktívan vegyél részt és ne engedd, hogy mások irányítsanak téged! Hajlamos vagy arra, hogy meghunyászkodj mások előtt, és egyszerűen tűrd, hogy befolyásolnak vagy irányítanak téged. Vegyél erőt magadon és legyél a saját magad ura!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
A hatalmas belső energia, ami benned van hegyeket is képes megmozgatni. Ennek ellenére ma a megértő és gyengéd énedet kell előtérbe venni. Nem haragudj huzamosabb ideig senkire, ugyanis a harag csak téged pusztít! Itt az idő megbocsájtani, rendezni a vitás helyzeteket.

Bak

horoszkop_0000_bak
Ne állj le pletykálni! Kerüld el a szószátyár társaságot, és vesd bele magad a temérdek munkába. Nem csak időt vesztegetsz el, ha beállsz a pletykakörbe, hanem még bajod is származhat belőle. Egy két barátot elveszíthetsz.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Kerüld a meggondolatlan és felelőtlen költekezést! Ha vásárolhatnékod támad, akkor értelmes dolgokat tegyél a kosaradba, amit később is tudsz majd hasznosítani. A pénzszórásnak nagyon kedvez a mai nap.

Halak

horoszkop_0003_halak
Nagyon fárasztónak ígérkezik a mai napod. Hosszúnak fogod érezni, és alig várod már, hogy munkahelyedről hazatérhess. Próbálj minden munkát megfelelően teljesíteni, és ne add lejjebb abból a szintből, amit mindig is nyújtottál.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások