Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Június 30.

2015/06/30

Az Ikrek remek ismerkedési lehetőséget aknázhatnak ki ma este, a Rákok pedig üzletileg lehetnek sikeresek, de gondolják át az ajánlatokat! A többi jegy szülöttjének mit jósolnak a csillagok?

Kos

horoszkop_0011_kos

Valami nagyon különleges dologba kezdhetsz bele a mai nap során. Lehet ez egy új tanulási folyamat, egy kezdődő párkapcsolat, vagy teljes más dolog. Egy biztos, hogy csak élvezni fogod, és teljesen örömödet leleled majd ebben.

Bika

horoszkop_0010_bika

Az egészségügyi állapotodban egy kisebb romlást tapasztalhatsz majd, de mielőtt már rosszra gondolnál, jó tudni, hogy mindez annak köszönhető, hogy az elmúlt időben teljesen túlhajszoltad magad és egyáltalán nem pihentél. Szervezeted jelzett, hallgass rá!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek

Ha még nem foglalt a szíved, érdemes lenne gyakrabban társaságba járni. A ma este pont alkalmas erre. Kollégáid, barátaid egy laza, beülős estére invitálhatnak, amit vétek lenne visszamondani. Vesd bele magad az életbe!

Rák

horoszkop_0002_rák

Olyan ajánlattal, lehetőséggel kereshetnek meg ma téged, amire elsőre azonnal igent mondanál gondolkodás nélkül. Ám ha kicsit átrágod a hallottakat és látottakat, akkor rá fogsz jönni, hogy valójában nem is annyira jó, mint az elsőnek gondoltad.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan

Vigyázz egészségedre, táplálkozz helyesen! Ha sokáig nem is tudod tartani az étrendedet, legalább a mai napon figyelj rá! Legyél kitartó! Az egészséged hálás lesz, ha most elkezdesz törődni az életed alakulásával.

Szűz

horoszkop_0001_szűz

Ha új projekten gondolkozol, akkor a mai nap a legmegfelelőbb arra, hogy elindítsd! Ha csak hezitálsz, és folyamatosan azon gondolkozol, hogy érdemes-e belevágnod, akkor azon fogod magad venni, hogy előbb-utóbb elesel még ettől a lehetőségtől is.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg

Az érzelmeidet ki kell mutatnod, máskülönben párodat örök rettegésben és bizonytalanságban fogod tartani. Nem szabad, hogy ennyire elbújj a fal mögé, amit azért húztál fel, mert a múlt csalódásait még mindig nem tudtad feldolgozni.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio

Nem kívánt vendégeid lehetnek. Ez esetben gondolj arra, hogy egy jó darabig ismét nem látod őket! Legyél kedves és barátságos mindenkivel, kerüld a direkt konfliktushelyzeteket. Ha viszont ki kell állnod magad mellett, ne hátrálj meg!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas

A mai napon is megvannak még tartalék energiáid. Ezeket aknázd ki a végsőkig. Igyekezeted meghozza a jutalmát, akár még ugyanezen a napon. Készen állsz rá? Ma még le is arathatod a babérokat!

Bak

horoszkop_0000_bak

Ha bármilyen feszültség van a családodon belül, akkor itt az idő, hogy tisztázzátok a helyzetet és végre újra béke legyen köztetek. Egyikőtöknek sem jó, ha folyamatosan rágódtok a dolgokon és nem beszélitek meg magát a problémát. Tegyek pontot a dolgok végére egyszer, s mindenkorra!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto

Egy hódolód tűnhet fel a távolban, akitől ajándékokat és egyéb meglepetéseket kaphatsz. Mielőtt feladnál mindent érte, és azonnal rohannál a karjai közé, gondold át, hogy érdemes-e a mostani helyzetedet felzavarni!

Halak

horoszkop_0003_halak

Egy személy nagyon vágyik a figyelmedre, és megpróbál majd minden percben és pillanatban a sarkadban lenni. Hiába, ilyen ez a szerelem! A kérdés csupán az, hogy neked kell-e ő? Dönts hamar, ne játssz az érzelmeivel!

mate_magus
Máté Mágus, az RC
News horoszkóp szakértője
Hozzászólások