Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Január 27.

2015/01/27

Az Ikrek jegy szülöttei ma furcsa szituációkba keveredhetnek a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

_0011_kos
Ne harcolj másokkal, mert értelmetlen. A harc, csak rosszat szül. Próbálj meg beszélgetni velük, érvelni a saját álláspontod mellett, és természetesen hallgasd meg az ő érveiket. A normális kommunikáció a célravezető.

Bika

_0010_bika
Ne játszd meg magadat, ne akard másnak mutatni magad, mint aki valójában vagy! Jobban teszed, ha önmagadat adod! A mai napon sikereket érhetsz el a párkapcsolatodban, egy korábbi rossz élményt sikerülhet pároddal feledtetned.

Ikrek

_0005_ikrek
A mai nap nagyon izgalmas és fordulatokban gazdag lesz. Olyan események is megtörténhetnek veled, amikre még álmodban sem mertél gondolni. Szerencsére semmi rossz nem várható, csupán furcsa szituációkba keveredhetsz.

Rák

_0002_rák
Számodra a mai csillagállás a kommunikáció terét erősíti. Különösen alkalmas a mai nap egy tartalmas telefonbeszélgetésre, vagy csak szimplán beülni délután valahová a barátokkal és egy traccsparti keretében megbeszélni mindent.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Szükséged van a szabadságra, a nagyobb térre. Ha még egy napot a munkahelyeden kell dolgoznod, egyszerűen szétrobbansz. Az este során találd meg a megfelelő elfoglaltságot ahhoz, hogy feles energiáidat le tudd vezetni

Szűz

_0001_szűz
Véget ér egy több éves időszakod, ami anyagi szempontból minden napodat megkeserítette. Hogy mennyire stabilizálódik az anyagi helyzeted, az azon is múlik, hogy képes vagy-e máshogy gondolkodni a pénzről.

Mérleg

_0006_merleg
Képességeidet ma teljes mértékben kamatoztatni tudod majd. Minden lehetőséget aknázz ki, ami benned rejlik, mert amihez ma érsz, az arannyá változik a kezedben. Kollégáid, főnökeid is nagy szemekkel figyelik munkádat!

Skorpió

_0004_skorpio
Megpróbáltál hinni a szerelemben, de ismét csalódás ért, ezért most falakat húztál magad köré. Ezzel semmire sem mentél, sőt csak rosszabb lett. Hogy várod el, hogy szeressen valaki, ha közben korlátok közé szorítod magad?

Nyilas

_0009_nyilas
Extra pénz ütheti a markodat, amiért valójában meg sem kellett dolgoznod. Boldog leszel ennek a jó hírnek következtében az egész nap során, ám arról ne feledkezz meg, hogy ami könnyen jött, az könnyen is megy. Ne éld bele a pénzköltésbe magad!

Bak

_0000_bak
A csillagok állás kifejezetten kedvez ma az anyagi dolgoknak. Üzleti tárgyalásokat, hivatalos ügyek intézését érdemes a mai napra időzítened, ha minél kedvezőbb eredményt szeretnél a magadénak tudni. A lehetőségek terén pedig legyél szemfüles!

Vízöntő

_0007_vizonto
A turbóenergia ma is dolgozni fog benned, amit ismerőseid nem fognak tudni hova tenni. Hirtelen azt gondolják majd, hogy bolondgombát ettél, de aztán rájönnek, hogy mindezek hátterében a kirobbanó kapcsolatod áll.

Halak

_0003_halak
Vedd végre lazábban az életet, és hagyd magad mögött a mindenen görcsölős énedet. Ha hiszed, ha nem, bizony feladataiddal teljesen jól állsz, ezért van időd egy kicsit lábat lógatni. Ha a délután során szórakozni hívnak, akkor vétek lenne nemet mondani.

AstorWorld – Máté Mágus

Hozzászólások