Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre

Július 3.

2015/07/07

A Kosokat óriási szerencse érheti, de a csillagok állása szerint a Skorpióknak érdemes lenne egy régi ismerőssel felvenni a kapcsolatot. Kin jár ennyit a gondolatod? Most érdemes cselekedni! Nézd meg, rád mi vár ma.

Kos

horoszkop_0011_kos
Ha lesz időd, mindenféleképpen menj venni egy kaparós sorsjegyet, vagy jász valamilyen szerencsejátékon, ugyanis ma melléd áll Fortuna, és könnyen juthatsz pénzhez. A párkapcsolatodban is szerencsés leszel, olyan magaslatok élhetsz meg, mint még soha.

Bika

horoszkop_0010_bika
Próbáld meg megtalálni az örömöt a munkádban, hogy az a napi nyolc-tíz óra ne szenvedés legyen, hanem sokkal inkább egy kikapcsolódás számodra. Fura a munkát kikapcsolódásként emlegetni, de működőképes!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Egyik ismerősöd segítségedet kérheti. Mielőtt gondolkodóba esnél, hogy támogasd-e a nehéz helyzetében, jobb, ha eszedbe jut, hogy te is számíthatsz rá bármikor, bármilyen helyzetben. Ne gondolkozz hát te sem, légy segítségére!

Rák

horoszkop_0002_rák
A jó pap is holtig tanul, így neked sincs semmi szégyellnivalód abban, ha most akarsz elkezdeni egy tanfolyamot, vagy bármilyen képzésre beiratkozni. Nyugodtan fejleszd magad és lépj magasabb szintekre! A lehetőségek is annál jobbak lesznek!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Ha még egy utónyaralást szeretnél szervezni, akkor mindenféleképpen beszéld ma át a célállomást a családoddal. Jól gondold meg, hogy melyik lehetőséget választod! Szervezz meg mindent időben ahhoz, hogy felejthetetlen élményben legyen részed.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Amennyiben már készülsz egy nagyobb értékű tárgy vagy háztartási cikk megvásárlásra, akkor időzítsd a mai napra. Viszont jobban teszed, ha kerülöd a látatlanban történő vásárlásokat! A szórakozásra se mondj nemet, ha hívnak valahova, menj el!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Kövesd rendíthetetlenül céljaidat és vágyaidat, cselekedj azok szerint! Nagy változások ma nem várhatóak, így lesz időd azzal is foglalkozni, amiben örömödet leled. Ragadd magadhoz kedvenc könyvedet is kuporodj a hálószoba egyik sarkába egy bögre, forró teával!

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Egyik ismerősöd járhat a fejedben. Valószínűleg az illetőről nagyon rég óta nem hallottál. Vedd fel vele a kapcsolatot, mindenféle magyarázkodás nélkül. Neki is, illetve neked is jól fog esni, hogy végre beszéltek.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Rendezd össze dolgaidat! Válogasd ki a régi, elnyűtt ruháidat! Végezz szelektálást a konyhában is, bár köztudott, hogy nehezen válsz meg feleslegessé vált holmijaidtól. Hidd el, a nagytakarítás után minden sokkal jobb lesz!

Bak

horoszkop_0000_bak
Az öltözködés terén egy kicsit összezavarodott lehetsz. Gondold végig a mai napodat, vedd sorra, hogy milyen helyzetekbe kerülsz majd és ehhez megfelelően öltözz fel. Ne legyél gyerekes, hogy egy különleges alkalomra elmész tornacipőben!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Nagy szükséged van a változásokra, ennek ellenére még várnod kell egy picit. Sajnos nem olyan ütemben történnek a dolgok, ahogy azt szeretnéd. Elő kell venned a türelmes énedet, hiszen tudod, rózsát terem.

Halak

horoszkop_0003_halak
Több helyen kell ma majd bizonyítanod a türelmedet és jóindulatodat. Ha az utcán sétálva látsz tanácstalan embereket, akiknek segítségre van szükségük, akkor ne gondolkozz! Lépj oda és ajánld fel segítségedet!

 

mate_magus
Máté Mágus, az RC
News horoszkóp szakértője
Hozzászólások