Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Július 14.

2015/07/14

Az Ikreknek ma a tervezgetésre kell a legnagyobb hangsúlyt fektetni, hogy tudatosan haladjanak az elkövetkezendőkben. A többi jegy szülöttjének mit jósolnak a csillagok?

Kos

horoszkop_0011_kos

Pénzügyeidet rendezd el, készítsd költségvetést! Tervezd el kiadásaidat a következő hónapra, és ezeket vezesd is fel egy lapra, vagy táblázatba. A feladat adott lesz. Tartani magad a megálmodott költségvetéshez!

Bika

horoszkop_0010_bika

Arra vágyakozhatsz, hogy vegyék észre és mások ismerjék el munkádat, igyekezetedet. Továbbra is teljesítsd kötelezettségeid és az elismerés nem marad el! Kitartás, fel a fejjel! Küzd fel magad a mélyről is!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek

A mai nap a számadás, a tervezés ideje. Gondold át az elmúlt hetek történéseit, véghezvitt tetteit! Állíts fel új célokat, valósítsd meg álmaidat! A motiváció lételemed és szükségleted. Nélkülük se előre, se hátra.

Rák

horoszkop_0002_rák

Egy esetleges új állással kapcsolatos híreket kaphatsz. Már rég várod, hogy valami pozitív hír érkezzen egy folyamatban lévő pályázattal kapcsolatban. Viszont nem csak a fizetés fontos, hanem a fejlődés lehetősége is! Mérlegelj mindent!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan

Könnyen áteshetsz a ló túlsó oldalára. Ne vigyél túlzásba semmit! Hangulatod is szélsőséges lesz majd, egyik pillanatban a csillagok között jársz, a másik pillanatban pedig a béka feneke alatt. Igyekezz uralkodni magadon!

Szűz

horoszkop_0001_szűz

Vigyázz az egészségedre! Mozogj és legyél minél több időt a friss levegőn! Korán menj haza és egy könnyű vacsorát követően feküdj le! Az esti programoknak ma nem kedveznek a csillagok állása, inkább az alvásnak.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg

Párod romantikus hangulatban lehet. Ez bizonyára pont akkor történik, amikor te más dolgokra fókuszálsz. Ez érezhetően veszekedés, parázsvita tárgyává válhat. Ne akard lángra gyújtani az apró vitát.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio

A mindennapi rutint unalmasnak találhatod. Szürke óráidat könnyen feldobhatod egy kis zenével! Délutánra tervezz új programokat! A változatosság gyönyörködtet, így próbálj még eddig nem próbált elfoglaltságokat találni.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas

A munkahelyeden nagyon fontos lesz ma az, hogy mennyire tudsz csapatban dolgozni. Hiába vagy egy vezető szellem, ma meg kell próbálnod együttműködni másokkal. Amennyiben így teszel, úgy természetesen nem fog kimaradni az elismerés sem.

Bak

horoszkop_0000_bak

A szerelem, a románcok dominálnak majd a mai napodon. Valószínűleg csupán légvárakat építesz majd, komoly viszony senkivel nem fog kialakulni. Józanul gondold át kapcsolataidat, és azok fontosságát!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto

Ismerősöd Cupido szerepében érzi magát. Sajnos rosszul játssza a szerepét. Minél hamarabb állítsd le az illetőt, mert te fogod meginni a levét mindennek. Egy szerelemi konfliktusba nem lenne most jó belecsöppeni.

Halak

horoszkop_0003_halak

Hiányérzetedet valószínűleg ruhavásárlással vagy egy minőségi ital elfogyasztásával fogod kompenzálni. Úgy érzed, hogy rég fordítottál már magadra pénzt, ezért mindenféleképpen költened kell valamire. Csak óvatosan!

 

mate_magus
Máté Mágus, az RC
News horoszkóp szakértője
Hozzászólások