Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Július 21.

2015/07/21

Az Ikrek és a Skorpiók számára üzleti szempontból fontos nap lehet a mai. A többi jegy szülöttjének mit jósolnak a csillagok?

Kos

horoszkop_0011_kos
Valószínűleg szürkének, unalmasnak találod életedet. Keresed a kalandot, az izgalmat. Semmiképpen ne maradj a négy fal között, menj emberek társaságába. A sokszínű emberek, sokszínű hangulatot csinálnak majd!

Bika

horoszkop_0010_bika
Pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni. Írd össze céljaidat, és azok eléréshez szükséges eszközöket. Ezt követően lépj a tettek mezejére, és hódítsd meg a terepet, vidd sikerre életed! Adj bele mindent!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
A hozzáállásod sorsdöntő lehet egy-egy üzleti ügy kapcsán. Ha félre teszed a gőgös énedet és lazában állsz a dolgokhoz, akkor teljesen más eredményre kell számítanod, mint egy túlfeszült, aggodalmas beszélgetés esetében.

Rák

horoszkop_0002_rák
A konfliktushelyzeteket különösen nehezen fogod ma viselni. Éppen ezért szám szóváltásba, összeütközésbe kerülhetsz. Jobb lenne, ha kimaradnál ezekből és inkább a távolból figyelnéd, ahogy az emberek cincálják egymást.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Új szerelem van a levegőben, ezt titkon te is érzed! Ámor nyila ezúttal mélyen eltalált és teljesen felborítja az eddigi viszonyokat. Hallgass a szívedre és ne érdekeljen mások véleménye! A te boldogságodról van szó.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
A mai napon – lehet az időjárás miatt – teljesen negatív, boldogtalan és savanyú leszel. Munkahelyeden ennek nem fognak annyira örülni, ugyanis a feladatokhoz való hozzáállásod is hasonló lesz. Vegyél erőt magadon, térj vissza az életbe!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Sok minden múlik a mai napon meghozott döntéseden. Ne kapkodj, és ne mondj semmit anélkül, hogy bármit is átgondoltál volna. Tedd a két oldalára a lehetőségeket, és amelyik neked szimpatikusabb, azt válaszd!

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Vásárolj, járd a boltokat, mert kitűnő üzleteket üthetsz nyélbe! Ne szórd a pénzt, de ne is sajnáld magadtól. Mindig másoknak segítesz, folyamatosan a jó lelked visz a rossz irányba. Most itt az alkalom, hogy magadnak is jót tegyél!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Ismerősöd felettébb hálás lesz, ha segítesz rajta. Ne csak elvárd, hogy segítsenek, hanem te is tegyél valamit, ha éppen hozzád közelálló személyeknek van szüksége rád. Szedd össze magad, és állj a szolgálatára!

Bak

horoszkop_0000_bak
A mai napot kár lenne komolyan venned, úgy sem fog történni semmi számottevő. A tegnapi nap után amúgy is érzed, hogy szükséged van egy kis feltöltődésre, pihenésre. Erre a most következő 24 óra tökéletes megoldás lehet.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
A pénzügyeknek nem kedvez a mai napod csillagállása. Ebből kifolyólag keserű szájízzel térhetsz majd nyugovóra. Felejtsd el a forintokat, fókuszálj a szép dolgokra, keresd meg az életedben azokat a dolgokat, amiknek tudsz örülni.

Halak

horoszkop_0003_halak
Új ismerősök toppanhatnak be az életedbe, akiket különböző váratlan szituációkban ismerhetsz meg. Vigyázz rájuk, becsüld meg őket, hiszen később jó barátokká válhatnak, közel kerülhetnek hozzád. Fordítsd több időt megjelenésedre, legyél nyitott!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások