Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Július 28.

2015/07/28

Az Ikrek nagyon figyeljenek minden apró tettükre, mert ma könnyen csinálhatnak bajt.  A többi jegy szülöttjének mit jósolnak a csillagok?

Kos

horoszkop_kos
Ha elvesztettél valami számodra fontos tárgyat, rövidesen vissza fog kerülni hozzád. Ne add fel a keresését, továbbra is vesd bele magad a kutatásába! A befektetett energia meg fog térülni, még ma a kezed ügyébe kerülhet!

Bika

horoszkop_bika
Ha jelenleg egyedülálló vagy, akkor a mai napon nagy esélyed van arra, hogy el kezdj ismerkedni a jövőbeli pároddal. Az internetes társkeresőről lehet, hogy nincs túl jó véleményed, de nem árt felregisztrálnod ma egyre!

Ikrek

horoszkop_ikrek
A szabályok betartására fokozottan figyelj oda! Nagy az esélye annak, hogy parkolójegy nélkül, vagy éppen tilosban parkolj. Ma a figyelmetlenségnek ára van, méghozzá elég borsos. Kerüld el az ilyen kellemetlen szituációkat!

Rák

horoszkop_rak
A változás szelét mindenki megérzi a munkahelyén. Te sem vagy képes a feladataidra koncentrálni. Kollégáiddal együtt várod a híreket, amelyek téged nagyban érintenek. Pánikra semmi ok, semmi rossz hírt nem fogsz kapni!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Szinte arról is elfeledkezhetsz majd, hogy élsz. Felszínre tör az álmodozó éned, és teljesen homályos lesz a tekinteted. Észre sem veszed majd, hogy milyen gyorsan telnek a percek és az jó. Próbálj meg egy picit kikapcsolni, és nem a jövőn agyalni.

Szűz

horoszkop_szuz
A szerelmi életed kerül most a terítékre. Ámor nyila mélyen eltalálhat. Merd kimondani érzéseidet! A másik fél valószínűleg a te lépésedre vár. Nincs mitől félned, vesztenivalód nincsen, csak nyerhetsz a bátorságoddal!

Mérleg

horoszkop_merleg
A szerelmi életedben ma minden megtörténhet. Kezdve a legnagyobb gondoktól egészen a legjobb pillanatokig minden lesz majd, mint a bazárban. Fontos, hogy a mai napon történteket hamar elfelejtsd majd, hiszen a bántó, esetleg már olykor sértő mondatok mögött nincs valóság, csak hirtelen felindulás.

Skorpió

horoszkop_skorpio
Neked a hétvége huszonnégy órával hamarabb kezdődik, azaz már ma pihenéssel és lazulással fogod tölteni az egész napodat. Mindezzel semmi gond, de ne feledkezz meg a kötelességeidről sem! A rád bízott feladatokat lásd el, majd utána indulhat a pihenés!

Nyilas

horoszkop_nyilas
Vedd lazán a dolgokat, ha munkahelyeden nincs fontos határidő! Lógasd egy kicsit a lábadat, dőlj hátra a székedben, vegyél pár mély levegőt, és érezd a szabadság erejét. Akár egy kiadós bevásárlás is várható a mai napon.

Bak

horoszkop_bak
A szexuális túlfűtöttséged mindent elsöprő lesz, és még munkahelyeden dekkolsz, közben alig várod már, hogy végre hazaérj és eltölts pár kellemes órát a pároddal. Fontos, hogy félretedd a mohóságodat, és figyelj szerelmedre is, hogy ő mit szeretne. Ne csak te irányíts majd.

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Családon belül egy kisebb felfordulás várható a pénz miatt. Egy közeli családtagod fog majdnem megőrülni a pénzhiány miatt, és szinte a kiborulás szélén áll majd a kilátástalansága miatt. Próbálj meg lelket önteni bele, és mutasd meg, a pénz nem minden!

Halak

horoszkop_halak
Ne bízd a véletlenre a magánéleted alakulását! Ha már van kiszemelted, akkor itt az idő, hogy belevesd magad az udvarlásba vagy ismerkedésbe. A lehetőség az ajtód előtt áll, csak be kell engedned!

mate_magus
Máté Mágus, az RC
News horoszkóp szakértője
Hozzászólások