Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Augusztus 4.

2015/08/04

A kedd néhány jegy szülöttjének feszültséget és kellemetlen helyzeteket hozhat. A csillagok mindenkit türelemre intenek, de leginkább a Kos, a Bika és a Vízöntő jegyűeknek lesz szükségük rá.

Kos

horoszkop_kos
Feszítetté válhat a tempó a mai nap során, és egymás után érkezhetnek a megbízások. Feszült leszel, hiszen ha mindez nem lenne elég, még főnököddel is összetűzésbe keveredhetsz. Ne kösd az ebet a karóhoz, engedj elképzeléseidből!

Bika

horoszkop_bika
Figyelj jobban a mértékletességre és az egyensúlyra! Kerüld a vitás helyzeteket, törekedj a kompromisszumok mielőbbi megkötésére! Ha úgy érzed, hogy valaminek még nem jött el az ideje, akkor ne erőltesd. Várd ki a tökéletes pillanatot!

Ikrek

horoszkop_ikrek
Egészségügyi állapotodban egy furcsa dolgot fogsz észrevenni. Ám mielőtt fellépnél az internetre, hogy kikeresd, mire utalnak a tüneteid, jobban teszed, ha orvoshoz fordulsz. Egy teljes kivizsgálás szükséges ahhoz, hogy megnyugodj.

Rák

horoszkop_rak
Barátaid hiába akarnak ma szórakozni hívni, jobban teszed, ha otthon maradsz a fenekeden. A mulatságokból maradj ki, korán feküdj le aludni, mert szükséged lesz másnap az energiára! Pihenéshez hallgass meg egy relaxációs zenét.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Rendszeresség, kitartás és fegyelem – ezek a kulcsszavak, amiket a mai napodon érdemes jó mélyen elmenteni. A feladataidat mindig lásd megfelelően, legyél kitartó, bármennyire is úgy érzed, hogy a nehézségek leküzdhetetlenek!

Szűz

horoszkop_szuz
Bárhova is mész, vigyázz arra, hogy értékeid mindig nálad legyen. Nagy az esély arra, hogy bárhol ott felejtsd őket. Párkapcsolatodban ma mosolyszünetet rendelhetsz el, ám tudnod kell, hogy úgysem bírnátok sokáig egymás nélkül.

Mérleg

horoszkop_merleg
Ha még mindig reménykedsz egy bizonyos üggyel kapcsolatban, akkor várnod kell! Tartsd fejben, hogy a türelem rózsát terem! Kitartásod meghozza majd a várva várt gyümölcsét. Az anyagi helyzeted jól alakul majd.

Skorpió

horoszkop_skorpio
Mára már lehet, hogy elígérkeztél egy olyan programra, ahova barátaid hívtak el. Valahogy mégsem lesz kedved tisztelted tenni a helyszínen. A munkahelyi nyomás, pörgés és az otthoni teendők teljesen kivették az erődet. Este inkább otthon szeretnél pihenni.

Nyilas

horoszkop_nyilas
Bizonytalanságod és tanácstalanságod miatt könnyen befolyásolható leszel. De ezek ellenére, ne hallgass a külvilágra, ugyanis nem kapnál megfelelő tanácsokat. Elképzelhető, hogy helyzeteden csak rontana egy-két tipp felhasználása.

Bak

horoszkop_bak
Egy hódolód tűnhet fel a távolban, akitől ajándékokat és egyéb meglepetéseket kaphatsz. Mielőtt feladnál mindent érte, és azonnal rohannál a karjai közé, gondold át, hogy érdemes-e a mostani helyzetedet felzavarni!

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Légy türelemmel, hiszen ismered a bölcs mondást: a türelem, rózsát terem! A szerelmi gondjaid rövidesen megoldódnak, és a friss feszültségek pedig elsimulnak. Rövidesen újra nyugodt lesz minden körületted!

Halak

horoszkop_halak
Környezetedben egy olyan esemény zajlik majd le, ami az igazságérzetedet nagyban befolyásolja majd. Hogy hangot adsz-e álláspontodnak, vagy inkább csöndben meghúzódsz, rajtad múlik. Nem biztos, hogy a vita célravezető.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások