Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Augusztus 18.

2015/08/18

Az Ikrek jegy szülöttei számra a mai nap ideális arra, hogy belevessék magukat az életbe a csillagok szerint. Vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

horoszkop_kos
Apró problémákat kell majd a mai napon megoldanod, ami egyáltalán nem fog nehézséget okozni. Ennél sokkal szerteágazóbb feladatokkal is megküzdtél már, miért pont egy ilyen apróság fogna ki rajtad?

Bika

horoszkop_bika
Az egészségügyi állapotodban egy kisebb romlást tapasztalhatsz majd, de mielőtt már rosszra gondolnál, jó tudni, hogy mindez annak köszönhető, hogy az elmúlt időben teljesen túlhajszoltad magad és egyáltalán nem pihentél. Szervezeted jelzett, hallgass rá!

Ikrek

horoszkop_ikrek
Ha még nem foglalt a szíved, érdemes lenne gyakrabban társaságba járni. A ma este pont alkalmas erre. Kollégáid, barátaid egy laza, beülős estére invitálhatnak, amit vétek lenne visszamondani. Vesd bele magad az életbe!

Rák

horoszkop_rak
Ha kellően éber vagy, riválisaid előtt csíphetsz meg egy ígéretes üzleti lehetőséget. Délután látogató érkezik otthonodba, akivel kellemesen elbeszélgethetsz. Kerüld a felesleges kockázatokat, menj mindenben biztosra!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Magánéleti problémádon igyekszel majd felülkerekedni. Hajlamos vagy arra, hogy saját magadat beforgasd egy negatív spirálba. Erre most is meg van az esély. Húzd ki magad minél hamarabb a mélypontról, hogy elkezdhesd építeni az életedet.

Szűz

horoszkop_szuz
Ha új projekten gondolkozol, akkor a mai nap a legmegfelelőbb arra, hogy elindítsd! Ha csak hezitálsz, és folyamatosan azon gondolkozol, hogy érdemes-e belevágnod, akkor azon kapod majd, hogy előbb-utóbb elesel még ettől a lehetőségtől is.

Mérleg

horoszkop_merleg
Az érzelmeidet ki kell mutatnod, máskülönben párodat örök rettegésben és bizonytalanságban fogod tartani. Nem szabad, hogy ennyire elbújj a fal mögé, amit azért húztál fel, mert a múlt csalódásait még mindig nem tudtad feldolgozni.

Skorpió

horoszkop_skorpio
Ha bármilyen pénzügyi terved van, akkor ne késlekedj, vágj bele most a megvalósításba! A mai napon különböző anyagi sikereket érhetsz el, ezért jobban teszed, ha még ma megülöd a lehetőségeket. Magánéletedet se hanyagold majd el, mert párod ma kiemelten igényli a törődést!

Nyilas

horoszkop_nyilas
Nehezen fogod venni az akadályokat a munkahelyeden. Ha jön egy új kihívás, megijedsz, és mint egy strucc, inkább a homokba dugod a fejed. Fáradt, levert leszel, ami mögött egészségügyi gondok is meghúzódhatnak. Érdemes orvoshoz fordulni!

Bak

horoszkop_bak
Ha jól bánsz a szavakkal, akkor most bármi lehetséges lesz számodra! Gondold át többször, hogy miként érdemes egy-egy szituációban felszólalnod, vagy egyáltalán kell-e bármit is hozzátenned a dolgokhoz. A hallgatás van, hogy aranyat ér!

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Lassan járj, tovább érsz! Ma minden bizonnyal kevesebbet fogsz hibázni, mint tegnap. Fontos, hogy kerüld a kapkodást, mert a meggondolatlan lépéseknek te iszod meg a levét. Az időbeosztásra figyelj, hogy ne ússz el a rengetegben!

Halak

horoszkop_halak
Használd a fejedet! Gondolkodj gyakorlatiasan és számos építő jellegű kritikát is gondolj át! Így gyorsabban, gördülékenyebben jutsz majd előre. Az előrejutás most nagyon fontos szerepet játszik az életedben.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások