Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Augusztus 25.

2015/08/25

A Skorpiók számára eljött a nagy önvallomások ideje, ma érdemes tiszta vizet önteni a pohárba. Te milyen jegyben születtél? Ezt jósolják mára a csillagok!

Kos

horoszkop_kos
Pénzügyeidet rendezd el, készítsd költségvetést! Tervezd el kiadásaidat a következő hónapra, és ezeket vezesd is fel egy lapra, vagy táblázatba. A feladat adott lesz. Tartani magad a megálmodott költségvetéshez!

Bika

horoszkop_bika
Próbálj meg belerázódni a hétköznapok ütemébe. A mai napon teljesen szétesett leszel, azt se tudod, hogy mit kell csinálnod. Főnököd ezt nem díjazza majd, sőt elképzelhető, hogy hazaküld, mondván, pihend ki magad és akkor menj vissza, ha normálisan tudsz

Ikrek

horoszkop_ikrek
Idős ismerősöd segítségét kérd ki, esetleges kételyeidet illetően. Egy kiadós beszélgetés felnyithatja szemeidet. Nem is olyan bonyolult a dolog, mint amilyennek tűnik. A dolgok nyitja sokszor a részletekben bújik meg!

Rák

horoszkop_rak
Karriered alakulás hirtelen lendületet kaphat és még akár a csillagok közé is repíthet. Ennek természetesen, mint mindennek, két oldala van. A környezetedben lévő személyek irigyek lehetnek eredményeidre. Ne csodálkozz, ha pletykák is indulnak majd!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Könnyen érezheted ma úgy, hogy becsaptak, vagy egy átverés áldozata lettél. Téged nagyon egyszerű megvezetni, mert jóhiszemű vagy és szinte sosem nézel a színfalak mögé. Pedig ott van a lényeg és ott bújik meg az ördög is!

Szűz

horoszkop_szuz
Ma igazán érdemes hallgatnod az intuíciódra! Ha jön egy megérzés, akkor ne bagatellizáld el a dolgot, hanem cselekedj úgy, ahogy azt érzed. Ám mielőtt, cselekednél, gondold végig körültekintően, hogy mit akarsz. Legyél türelmes!

Mérleg

horoszkop_merleg
Bánj óvatosan a gyógyszerekkel! Figyelmesen olvasd el az adagolási útmutatójukat, szigorúan kövesd az előírásokat, a szabályokat, és a törvényt se szegd meg! Előtérbe kerülhet huncut éned, ám emiatt pénzkiadásra kell számítanod.

Skorpió

horoszkop_skorpio
Eljött a tisztázás napja! Ha vannak olyan dolgok a magánéletedben, amiket eddig nem mertél felszínre hozni, inkább elfojtottad magadban, akkor a mai nap tökéletes időzítés ezek megbeszélésre. Legyél bátor, nem kell félned!

Nyilas

horoszkop_nyilas
Egy furcsa üzenetet kaphatsz, ami felkelti majd az érdeklődésedet és egész nap a kíváncsiság lesz úrrá rajtad. Ne higgy el mindent azonnal! Legyél körültekintő, ismerj meg mindent és mindenkit! Csak ezek tudatában hozd meg a végszót!

Bak

horoszkop_bak
Kedved az nem a legjobb lesz. Levert, fáradt leszel és semmihez sem lesz kedved. Sajnos a munka az nem hogy fogyna, inkább több lesz belőle. Ezzel szembe kell nézned és el kell kezdened dolgozni. Tedd félre a problémákat!

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Ma briliáns, új ötleteid támadhatnak, amiket vétek lenne nem azonnal megvalósítani. Te mégis még rágódnál rajta, és morfondíroznál, hogy vajon tényleg jó ötlet-e? Legyél spontán, cselekedj érzésből és meglátod, hogy a siker nem fog elmaradni!

Halak

horoszkop_halak
Féltékenységből hihetetlen dolgokra leszel képes. Nem veszed észre magadat, barátaid is csak csodálkoznak rajtad. Fogadd el a körülményeket és a puszta tényeket, ne akarj mindig lázadni a helyzet ellen!

 

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások