Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Szeptember 8.

2015/09/08

A Szűz jegy szülötteinek önzetlen szeretetben lesz részük a csillagok szerint. Rád mi vár a mai nap folyamán?

Kos

horoszkop_kos
Hosszú, monoton nap vár rád! Az ó mintha ólomlábón járnának. Csak ezt a napot bírd ki valahogy, utána úgyis kedvedre tudsz a hét további részében pihenni. Ne feledd! A kemény munka meg fogja hozni a gyümölcsét!

Bika

horoszkop_bika
Kollégáidra is jó hatással leszel! Igyekezeted és szorgalmad rájuk is motiválóan hat majd. Főnököd díjazni fogja lelkesedésedet, ezért mindig legyél éber. Bármilyen pillanatban ott állhat melletted és megdicsérhet az ott dolgozók előtt.

Ikrek

horoszkop_ikrek
Ma szinte semmi nem úgy jön össze, ahogy azt szeretnéd. Ám mielőtt azon gondolkoznál, hogy ki átkozott el, jobban teszed, ha kicsit kívülről szemléled a helyzeted, és észreveszed, hogy hol hibázol. Bizony, még te sem vagy tökéletes, így a hiba-faktor benned is ott van.

Rák

horoszkop_rak
Olyan ajánlattal, lehetőséggel kereshetnek meg ma téged, amire elsőre azonnal igent mondanál gondolkodás nélkül. Ám ha kicsit átrágod a hallottakat és látottakat, akkor rá fogsz jönni, hogy valójában nem is annyira jó, mint az elsőnek gondoltad.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Érzelmi hullámvasúton vagy. Ennek köszönhetően ideges vagy, kapkodsz. Mielőtt nekilátnál a problémák felületes kezeléséhez, ami rövidtávon ugyan megnyugvást hoz, jobban teszed, ha a dolgok mélyére ásol.

Szűz

horoszkop_szuz
Önzetlen szeretetben lesz részed! Párod mindent megtesz majd azért, hogy jól érezd magad, neked csak élvezned kell a körülölelő melegséget. Gondoskodó magatartásával bizonyítja újra neked, hogy mennyire szeret.

Mérleg

horoszkop_merleg
Ha időben végzel a munkahelyeden, akkor csinálj a pároddal egy spontán programot! Nem kell mindent mindig előre megtervezni! Most kóstolj bele ebbe a világba is, és ha tetszik, akkor máskor is csinálj ilyen programokat!

Skorpió

horoszkop_skorpio
Az otthon melegében fogod ma igazán jól érezni magad. Míg dolgozol, végig frusztráltnak érezheted magad. Folyamatosan hazavágynál, kezedbe vennél egy jó könyvet, egy hűs koktélt szürcsölnél és pihennél. Ahogy vége a munkaidőnek, rohansz is majd haza egy kicsit kikapcsolni és feltöltődni. Ne legyen lelkiismeret furdalásod, hiszen mindenkinek kijár egy kis relax.

Nyilas

horoszkop_nyilas
Ki kell szakadnod abból a helyzetből, amiben most vagy. Egyszerűen benne ragadtál, mint a mocsárban. Egy olyan esemény fog történni veled, aminek hatására muszáj lesz lépned. Lásd meg a történések pozitív oldalát!

Bak

horoszkop_bak
Műveltséged, tudásod a mai nap során elismerést fog nyerni. Megmutathatod mindazokat a képességeket, amik benned rejlenek. Régóta vágysz erre, így a mai napod mindenféleképpen sikeresnek mondható.

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Párodat fogadd el teljes mértékben úgy, ahogy van. Ne akard megváltoztatni, hiszen pont úgy szereted, amilyen ő. Ha végre feltétel nélkül fogod őt szeretni, teljes változáson fog átmenni a kapcsolatotok.

Halak

horoszkop_halak
Bármilyen problémád adódik a munkahelyeden, beszéld meg azzal, akit érint. Annál rosszabb nincs, mikor te is és ő is a saját levetekben forrtok. Legyél egyenes, állj elé, és mondd el a problémáidat! Megértő lesz veled.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások