Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Szeptember 1.

2015/09/01

A Nyilasok számára a szerelemről fog szólni a mai nap. Vajon a többi jegy szülöttjének mit jósolnak a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Vedd elő a határozott énedet, és ha százan is vannak ellened, akkor is állj ki a saját igazad és elveid mellett. Így sikerre tudod vinni mindazt, amit te képviselsz. A párkapcsolatodra több hangsúlyt fektess ma, mint szoktál, ugyanis párod különösképp igényli a törődést.

Bika

horoszkop_bika

Végezd a munkádat a napi rutin szerint, és az érkező kritikákat pedig engedd el a füled mellett. No persze nem azért, mert a kritikákból nem lehetne tanulni, de a mai napod teljesen nyugodt lehet, ha nem húzod fel magad ezeken az észrevételeken.

Ikrek

horoszkop_ikrek

Kerüld el a telefont messziről! Ha valakinek fontos a véleményed, az majd felhív. Nem várhatja el mindenki, hogy te keresd őket. Nem beszélve a több méteres telefonszámlákról. Próbáld meg visszafogni magad!

Rák

horoszkop_rak

Minden a megszokott kerékvágásban történik majd, szerencsére semmi váratlan eseményre nem kell felkészülnöd majd. Ez lesz az a nap, talán egyedüliként a hét folyamán, amikor nem kell újratervezned a napirendedet egy teljesen kiszámíthatatlan dolog miatt.

Oroszlán

horoszkop_vizonto

Ha sikeres szeretnél lenni a pénzügyeidben, akkor végre kezedbe kell venni az irányítást. Nem szabad engedned, hogy mindig másoktól függj. Állj a saját lábadra, valósítsd meg ötleteidet! Vedd észre, hogy önerőből is fenn tudod tartani az életedet!

Szűz

horoszkop_szuz

Nagyon sok kérdésre választ találsz ma, és rájössz arra, hogy mi az, amit eddig nem elég jól csináltál ahhoz, hogy az elvárásaid teljesüljenek. Felismered a hibáidat és ez által elindulsz a változás útján. Terjeszd ki a szárnyaidat, itt az ideje repülni!

Mérleg

horoszkop_merleg

Az étkezésekkel bánj csínján! Boldogságodat, szomorúságodat, hajlamos lehetsz mostanában az evésbe, ivásba fojtani. Fő az önuralom! A most felszaladt pár kilótól nem tudsz majd egyhamar megszabadulni!

Skorpió

horoszkop_skorpio

Egy kedves levél vagy egy figyelmes ajándék fog érkezni hozzád, ami a napod fénypontja lesz. Az öröm garantált, ám ne felejtsd el megosztani másokkal ezt a boldogságot, ami úrrá lesz rajtad. Mindenben csak jó vár rád!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Egy véletlen találkozás folytán egy korábbi szerelem újra lángra lobbanhat. Megdobogtatja majd szívedet az esemény, ám lelkesedésed hamar kimúlhat. Mielőtt feladnád a mostanit vagy visszamásznál a múltba, gondold át újra!

Bak

horoszkop_bak

Már reggel bal lábbal kelsz és ez a pech-széria az egész napodat végig kíséri majd. Hiába, be kell látnod, hogy ma bármihez kezdesz, szinte biztos, hogy eredménytelenül zárul majd. Próbálkozni természetesen lehet, de inkább kerüld el az újabb kudarcokat és fájdalmakat.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Esetleges félelmeidet vagy gátlásaidat, amikkel eddig nem tudtál megküzdeni, ma le kell tenned! Nem szabad, hogy tovább gyengítsenek és erőtlenné tegyenek a mindennapok során. Számolj le a sötét oldaladdal!

Halak

horoszkop_halak

Egy megfelelési kényszer nehezedik ma rád, aminek köszönhetően minden áron 100%-on felül akarsz teljesíteni munkahelyeden. Próbálsz majd főnöködnek még jobban tetsző módon viselkedni, valamint minőségi, igényes munkát kiadni a kezed közül.

 

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások