Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Szeptember 15.

2015/09/15

Az Ikrek jegy szülöttei jobban teszik, ha most sem mennek fejjel a falnak a csillagok szerint. Rád mi vár a mai nap folyamán?

Kos

horoszkop_kos
A pénzügyek terén egy új lehetőségről szerezhetsz információt. Ne engedd el ezt a jó lehetőséget, hanem ragadd meg még idejében, és használd ki, amennyire csak tudod. Ha elúszik az aranyhal, kevés az esély, hogy visszatér.

Bika

horoszkop_bika
A neked tett ígéreteket nem mindig tartják be. Ilyenkor nemtetszésedet nyugodtan mutasd ki! Ezen személyek nem őszinték veled, és csak eljátsszák, hogy milyen jó barátaid. Itt az idő szelektálni, rendbe tenni a dolgokat!

Ikrek

horoszkop_ikrek
Ne menj fejjel a falnak! Vigyázz magadra, és bármennyire is szeretnéd a saját akaratodat érvényesíteni mind a munkahelyeden, mind a családi életeden belül, maradj a megengedett keretek között. A kiabálás és tettlegesség nem megengedett eszközök!

Rák

horoszkop_rak
Személyiségedhez tartozik az, hogy jóindulatú és kedves vagy az emberekkel. Hajlamos vagy arra, hogy mások érdekeit előrébb helyezd a sajátodnál. Próbáld meg ma mégis a saját akaratodat érvényesíteni anélkül, hogy bárkit is megbántanál!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Az egyik rokonod nagyban támogat, amiért illik is köszönetet mondani. Hozzá bármilyen problémáddal bátran fordulhatsz, mindig meghallgat, és sosem mond nemet semmilyen kérésedre sem. Ma törődj vele többet!

Szűz

horoszkop_szuz
Szervezeted tudja, mire van szüksége, csak figyelj jobban rá! Az elmúlt időszakban a táplálkozás terén nagyon kiszámíthatatlan voltál, ezért felborult a belső egyensúlyod is. Itt az ideje, hogy harmóniába hozd újra magad!

Mérleg

horoszkop_merleg
Kerüld azoknak a társaságát, akik gondolata csak a pénz körül forog! Ne legyünk álszentek, igenis kell a pénz. Viszont ha mindenünket köré építjük fel, akkor már bajok lehetnek. Szabadidődet pedig töltsd családoddal!

Skorpió

horoszkop_skorpio
A szívügyek terén riválisod akadhat. Nem biztos, hogy e szituációban sok esélyed van a boldogságra, minden esetre próbálkozz! Utóbbiból baj nem lehet. Nagy reményeket ne táplálj az álmaid felé, mert a csalódásnál nincsen rosszabb.

Nyilas

horoszkop_nyilas
Féltékenységből hihetetlen dolgokra vagy képes! Nem veszed észre magadat, barátaid is csak értetlenül állnak a történtek előtt. Fogadd el a helyzetedet, és vedd végre számításba a puszta tényeket is!

Bak

horoszkop_bak
Olyasvalakivel köthetsz ma szerződést, aki életed végéig annak része lehet. Néha talán bánod, hogy ez így van. Ám alapjában véve hálásnak kellene lenned a sorsnak, hogy ő részévé válik a mindennapjaidnak!

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Egy hozzád közel álló ismerősöd szemtelenül és tőle nem várt módon beszélhet majd veled. Nem fog rád hallgatni, és tanácsaid miatt egyenesen ellened fordul. A provokációjára ne reagálj, csak mosolyogj csöndesen!

Halak

horoszkop_halak
A szerelem körül forog szinte minden gondolatod. A terveket szövögeted, házasságon gondolkozol. Gondold át többször, jól fontold meg, hogy milyen lépésekre akarod elszánni magad, mert a késő bánat nem lenne szerencsés!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások