Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Szeptember 22.

2015/09/22

A Bikák ma ne tartsák magukban érzéseiket és gondolataikat, az Oroszlán pedig bánjon óvatosan a pénzzel! De mi vár kedden a többiekre?

Kos

horoszkop_kos

Adj több szabadságot párodnak! Ha szeretne elmenni szórakozni, akkor nem kell feltétlenül mindig vele tartanod, ha csak nem tart erre külön igényt. Engedd, hogy a saját baráti társaságával is töltsön időt!

Bika

horoszkop_bika

Annak ellenére, hogy ezer barát vesz téged körbe nap, mint nap, ma mégis úgy érezheted majd, hogy teljesen egyedül vagy ebben a nagyvilágban. Mielőtt sírásba torkolna az egész napi feszültség, és belső őrlődés, amin átmész, jobban teszed, ha kinyitod a szádat.

Ikrek

horoszkop_ikrek

Szigorúan kövesd az orvos utasításait! Ha betegséggel küzdesz, nem engedheted meg magadnak azt, hogy saját magad döntsd el, mi a jó számodra. Egy hozzáértő személy véleményét ne írd felül, ne kezdj önkezelésekbe!

Rák

horoszkop_rak

Válaszút elé fognak állítani, amire egyáltalán nem számítottál. Olyan gyorsan kell majd döntést hoznod, amire nem vagy felkészülve. Lehet, hogy majd át sem gondolod, hogy melyik a jobb lehetőség, csak érzésből döntesz.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

A pénzzel bánj most óvatosan! Az esetlegesen rád akaszkodó alakokat erényesen távolítsd el a közeledből. Ellenkező esetben egész nap az energiádat szívhatják. Ha így lesz, ne csodálkozz, ha rövidesen semmihez se lesz kedved.

Szűz

horoszkop_szuz

Váratlan dolgok történhetnek veled. Számos kellemetlenség leselkedik rád. Rugalmasságoddal és pozitív látásmódoddal könnyen túlteszed magad ezeken. Nem is ér annyit, hogy többet görcsölj rajta a kelleténél!

Mérleg

horoszkop_merleg

Ha nem érzed jól magad, inkább kerüld a társaságokat! Annál rosszabb nincs, mikor többször megkérdezik egymás után, hogy miért van rossz kedved. Ha nem akarod magad jobban felidegesíteni, inkább maradj otthon.

Skorpió

horoszkop_skorpio

A mindennapi rutint unalmasnak találhatod. Szürke óráidat könnyen feldobhatod egy kis zenével! Délutánra tervezz új programokat! A változatosság gyönyörködtet, így próbálj még eddig nem próbált elfoglaltságokat találni.

Nyilas

horoszkop_nyilas

A munkahelyeden nagyon fontos lesz ma az, hogy mennyire tudsz csapatban dolgozni. Hiába vagy egy vezető szellem, ma meg kell próbálnod együttműködni másokkal. Amennyiben így teszel, úgy természetesen nem fog kimaradni az elismerés sem.

Bak

horoszkop_bak

Változásra és új szemléletre van szükséged. Csak ezek által leszel képes az anyagi helyzetedet úgy alakítani, ahogyan azt szeretnéd. Ne ragaszkodj görcsösen a múlt eseményeihez. Próbálj meg elszakadni tőlük!

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Baleseteket jeleznek a csillagok. Idegeidet megviselhetik a történtek, könnyen ki is borulhatsz. Talán jobb lenne pár napra elutazni valahova kedveseddel. Az együtt töltött percek megoldhatnak minden problémát!

Halak

horoszkop_halak

A legjobb az egyenes út! Ezt az élet minden területén tartsd szem előtt, ugyanis ma könnyen keveredhetsz olyan helyzetekbe, amikor döntened kell. Ha információra van szükséged, kérdezz ismerőseidtől, de ne dönts elhamarkodottan!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások