Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Szeptember 29.

2015/09/29

A Rákok ma végleg elengedhetik a múlt egy bizonyos árnyát, csak cselekedni kell. A Kosokra csendesebb, nyugodtabb nap vár, mint általában. A csillagok rád is gondoltak a mai nap folyamán, tudd meg, mit tartogatnak neked!

Kos

horoszkop_kos
Ma visszahúzódóbb és csendesebb lehetsz, mint általában szoktál. Ennek semmi komoly oka nem lesz, csupán annyi, hogy érzed, hogy a rengeteg rohanás és hajtás, ami nap, mint nap rád nehezedik, nem feltétlen jó.

Bika

horoszkop_bika
Ne állj le pletykálni! Kerüld el a szószátyár társaságot, és vesd bele magad a temérdek munkába. Nem csak időt vesztegetsz el, ha beállsz a pletykakörbe, hanem még bajod is származhat belőle. Egy két barátot elveszíthetsz.

Ikrek

horoszkop_ikrek
Ha még nem vagy házas, hamarosan házasságra szánhatod el magad. Élettársaddal bizonyítottátok, hogy egymásnak teremtett titeket a sors. Mindezek után már csak akarat kérdése, hogy mikor mondod ki az igent.

Rák

horoszkop_rak
Lehull a szemedről a lepel. Nyilvánvalóvá válhat, hogy az a személy, aki nélkül korábban el sem tudtad képzelni az életedet, most már nem annyira játszik fontos szerepet az életedben. A következő lépés már csak rajtad múlik.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Ne támassz túl nagy elvárásokat az emberekkel szemben! Tedd lejjebb azt a bizonyos mércét, mert olyan magasan nem mindenki képes megütni azt. Se munkatársaiddal, se a pároddal ne legyél követelőző! Adnod is kell ahhoz, hogy kaphass!

Szűz

horoszkop_szuz
Ezt a napot leginkább csak túlélni szeretnéd majd, és nem átélni. Holott annak ellenére, hogy lesz ugyan pár kellemetlenség, egy teljesen pozitív, lehetőségekkel teli nappal nézel ma is szembe. Az, hogy mit hozol ki belőle, már csak rajtad múlik. A magánéletedet a rossz kedved ellenére ne hanyagold el.

Mérleg

horoszkop_merleg
Harcolj magadért és az igazadért! Ne engedd, hogy párod különböző apróságok miatt téged tegyen felelőssé. Egy kapcsolat két emberről szól. Ha valami nem úgy működik, az mindkettőtök hibája, nem csupán a tiéd.

Skorpió

horoszkop_skorpio
Nehezen szoksz hozzá új helyzetekhez, ma mégis meg kell próbálnod a lehetetlent. Több olyan szituáció is előfordulhat ma, amikor szükséged lesz a benned rejlő, gyorsan és optimistán mindent megoldó énedre. Elő tudod keresni?

Nyilas

horoszkop_nyilas
A vitákban élharcos vagy! Legyen szó munkahelyedről, anyagi ügyeidről, vagy éppen a magánéletedről, te minden téren kiállsz a saját igazad mellett és nem zárkózol el a heves vitáktól sem. Ma bőven lesz részed bennük!

Bak

horoszkop_bak
A nap kiváló alkalom a ruhák és a kiegészítők vásárlására. Gyönyörű darabokat válogathatsz ki a jó ízlésed segítségével. Emellett számos leárazást is kifoghatsz, úgyhogy járd a várost és legyél kitartó! Meg lesz az eredménye.

Vízöntő

horoszkop_vizonto
A mai nap a számadás, a tervezés ideje. Gondold át az elmúlt hetek történéseit, véghezvitt tetteit! Állíts fel új célokat, valósítsd meg álmaidat! A motiváció lételemed és szükségleted. Nélkülük se előre, se hátra.

Halak

horoszkop_halak
Lassulj le egy kicsit, vedd elő a passzív énedet! Az állandó sürgés-forgás egészségednek sem tesz jót, nem beszélve arról, hogy főnököd és munkatársaid számára olykor már súrolod a „túl sok” kategória határát.

Hozzászólások