Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Október 26.

2015/10/27

A Bika ma nagyon figyeljen a környezetére, adakozzon, a Szüzeknek pedig ma önzetlen szeretetben lesz részük. De mit jósolnak a többieknek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Az igazi barátok mindig melletted állnak. Nincs belőlük sok, de bármikor bátran fordulhatsz hozzájuk bizalommal. Mindig a legjobb tudásukkal állnak a szolgálatodra és segítenek abban, hogy jól érezd magad.

Bika

horoszkop_bika

Amikor ma az utcán sétálsz, ne menj el úgy hajléktalan mellett, hogy nem segítettél neki legalább ötven forinttal. Vedd elő az adakozó énedet, és lásd egy picit az ő szemszögükből a világot! Tedd ma fő erényeddé a megértést és az empátiát!

Ikrek

horoszkop_ikrek

Anyagi veszteség érhet, ami miatt rosszkedvűen és leverten indulhat a napod. Nyugodj meg, pánikra semmi ok! A nap további részében történő események kompenzálni fognak e miatt a kis bukfenc miatt.

Rák

horoszkop_rak

Ne adj hangot gondolataidnak! Végzetes dolgokat vehetsz a szádra, ám nem tudod őket visszaszívni. Mélyen bánd meg majd meggondolatlanságodat, mert más módja nincsen annak, hogy helyrehozd a történteket.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Feszült a légkör körülötted, és ezt te is érzed és tapasztalod. Próbáld meg minél jobban leredukálni a feszültséget! Nyugtasd a társaidat, környezetedben élőket, lépj fel magabiztosan, mikor a helyzet úgy kívánja!

Szűz

horoszkop_szuz

Önzetlen szeretetben lesz részed! Párod mindent megtesz majd azért, hogy jól érezd magad, neked csak élvezned kell a körülölelő melegséget. Gondoskodó magatartásával bizonyítja újra neked, hogy mennyire szeret.

Mérleg

horoszkop_merleg

A titok, az titok. Csak két személyre tartozik. Ma könnyen bánthatsz meg valakit azzal, ha a rád bízott hétpecsétes dolgát elkotyogod valakinek. Ne csodálkozz, ha barátod elfordul tőled és mindezt nem hagyja majd szó nélkül.

Skorpió

horoszkop_skorpio

Gondolkodj előre! Bármilyen programod is lesz a hét hátralévő részében, már most kezdj el minden apróságot fixálni. Kerüld el, hogy az utolsó pillanatban omoljon össze minden. Ha most bebiztosítasz mindent, semmi fennakadás nem várható.

Nyilas

horoszkop_nyilas

Az idő pénz! Jobb, ha minél hamarabb megtanulod ezt, és megpróbálod az idődet jobban beosztani. Sokszor azon csúszol el, hogy nincs egy épkézláb napirended, amire támaszkodhatnál. Vezess határidőnaplót, hogy elkerüld a pocsékolást!

Bak

horoszkop_bak

Szélesítsd látókörödet, menj emberek társaságába! Hívd el új ismerősödet ebédelni, rajta keresztül is sok érdekes személlyel ismerkedhetsz meg. A kapcsolatok pedig nagyon jól jönnek majd a későbbiek során.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Ma szinte semmi nem úgy jön össze, ahogy azt szeretnéd. Ám mielőtt azon gondolkoznál, hogy ki átkozott el, jobban teszed, ha kicsit kívülről szemléled a helyzetedet, és észreveszed, hogy hol hibázol. Bizony, még te sem vagy tökéletes, így a hiba-faktor benned is ott van. És valljuk be, sokszor meg is mutatkozik.

Halak

horoszkop_halak

Ne a pénzeddel akarj felvágni az emberek előtt, ugyanis az múlandó. Ha mégis így teszel, biztos, hogy nem váltasz ki szimpátiát ismerőseid körében. Próbáld meg önmagadat adni, ne akarj kitűnni a tömegből, főképp másnak látszani!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője

 

Hozzászólások