Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

November 3.

2015/11/03
A Bikákra komoly kihívás vár ma! Nézd meg, neked mit tartogatnak a csillagok!

Kos

horoszkop_kos

Komoly vitába keveredhetsz egy családtagoddal vagy közeli ismerősöddel. Hamar megbékeltek egymással, ezért ne nagyon stresszelj!

Bika

horoszkop_bika

Betegség támadhatja meg a szervezetedet, lehet, hogy valamilyen vírus. Maradj az ágyban, kúráld ki magad! Időben kezdj el vitaminokat szedni, mielőtt késő lenne! Jobb megelőzni a gondot, mint akkor cselekedni, mikor már nagy a baj.

Ikrek

horoszkop_ikrek

Nagyon sok plusz energiád van, amit a mai napon tudni is fogsz hasznosítani. Egyáltalán nem számítasz arra, hogy a következő huszonnégy órában akár erődön felül is kell teljesítened. A tartalékokra szükséged lesz!

Rák

horoszkop_rak

Legyél óvatosabb és mértékletesebb az evés és ivás terén. Régóta gondolkozol azon, hogy új életmódba kezdj. A mai napnál nincs is erre alkalmasabb. Tervezz el mindent, majd kezd el megvalósítani lépésről lépésre!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Ismerőseid könnyen felidegesíthetnek és kihozhatnak sodrodból. Próbáld meg a legnehezebb szituációkban is megőrizni a hidegvéredet! Ha sikerül nyugodtnak maradnod, harmonikus lesz összességében a napod.

Szűz

horoszkop_szuz

Azt veheted észre, hogy a környezetedben lévő emberek egyre figyelmetlenebbek. Így veled szemben is. Jogosan eshet rosszul az, ha nem hallgatnak meg, ám mielőtt nagy sértődésekbe esnél, jobban teszed, ha nem foglalkozol velük!

Mérleg

horoszkop_merleg

Egy közeli barátoddal könnyen keveredhetsz nézeteltérésbe, aminek kihagyhatatlan eleme lesz a veszekedés. Ugyan alkalmazni fogod „az okos enged, szamár szenved” elvet, de egy tüske maradni fog a lelki világodban.

Skorpió

horoszkop_skorpio

Lassan járj, tovább élsz! A mai napod teljes egészében a rohanásról fog szólni, és könnyen beleeshetsz abba a hibába, hogy a nagy rohanás eredménye végül az lesz, hogy semmit nem tudtál elvégezni úgy, ahogy kellett volna.

Nyilas

horoszkop_nyilas

Egy elviselhetetlen modorú egyénnek a csípős szavai ne engedd, hogy meghassanak téged. Elsőnek nézz mögé, hogy ki mondja, és aztán kezdj el foglalkozni azzal, amit mondott. Nem feltétlen kell mindent azonnal magadra venned!

Bak

horoszkop_bak

Olyan lehetőségek találhatnak ma meg, mint még máskor sosem. Annak ellenére, hogy a hét második munkanapja, lelkiekben már a hétvégére készülsz, de ne feledkezz el a pénzügyekről. Ha egy jó lehetőséggel találkozol, akkor ne legyints rá, hanem használd ki minél előbb!

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Kedves, apró meglepetéssel kedveskedhetnek neked barátaid. Készülj egy egyáltalán nem unalmas napra, ami csak rólad fog majd szólni. Mindenki hozzád fordul majd segítségért, ami ugyan egy idő után már zavaró is lehet. Felkészültél rá?

Halak

horoszkop_halak

Ne szalaszd el a jó lehetőséget! Itt az ideje, hogy felébredj Csipkerózsika álmából és kezd el megélni az életedet. Ehhez hozzátartozik az is, hogy felismerd a téged körülvevő lehetőségeket. Itt a soha vissza nem térő alkalom.

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások