Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

2015. november 10.

2015/11/10

A Rákok készüljenek fel a váratlan szituációkra! Neked mit ígérnek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Érzelmi válságba kerülhetsz, amiből kiutat csak egy új szerelem érkezése jelenthet. Lételemed az, hogy szeressenek. Az érzelmeket szereted viszonozni, ám sajnos most nincs igazán mit viszonozni. Keresésre fel!

Bika

horoszkop_bika

Figyelj oda arra, hogy mit eszel! Csak minőségi, friss ételt tegyél a tányérodra. A mai napod csak az álmodozásról fog szólni.

Ikrek

horoszkop_ikrek

Rendszerezd leveleidet, tegyél rendet az intézendő ügyeid között. Aminek a végére még ma pontot tudsz tenni, azokat csináld meg, ne halogasd őket! Minél tovább húzod a dolgokat, annál rosszabb lesz.

Rák

horoszkop_rak

Hiába csinálsz már kora reggel egy naptervet, hogy tudd, mikor, hol, mit kell csinálnod, az egészet átírhatod majd. Az élet tartogat meglepetéseket, amiből bőven lesz részed. Nem érdemes előre tervezned, inkább bízd magad a spontán dolgokra. Hidd el, ennek is megvan a szépsége!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Ha nem vigyázol, akkor a mai napon hatalmukba keríthetnek a félelmeid, és mindenben csak a rosszat láthatod majd. Miközben dolgozol, azon fogsz agyalni, hogy vajon még meddig dolgozhatsz a munkahelyeden. Otthon is folytatod majd ezt a rigolyát és párod hűségét, szerelmét fogod megkérdőjelezni. Győzd le a félelmeidet!

Szűz

horoszkop_szuz

Mára már lehet, hogy elígérkeztél egy olyan programra, ahova barátaid hívtak el. Valahogy mégsem lesz kedved tisztelted tenni a helyszínen. A munkahelyi nyomás, pörgés és az otthoni teendők teljesen kivették az erődet. Este inkább otthon szeretnél pihenni.

Mérleg

horoszkop_merleg

Feszültséggel lehet tele a levegő, mindenki ingerült lesz a környezetedben. A kedvezőtlen bolygóállás hatásait azonnal érezni fogod, és legszívesebben munkahelyedre be se tennéd a lábadat. Ezt viszont nem teheted meg.

Skorpió

horoszkop_skorpio

Ismerősöd ma kimutathatja a foga fehérjét. Nem tudni miért, és mivel, de nagyon felbosszantottad őt. Legjobb, ha messziről elkerülöd az illetőt. Ellenkező esetben egy óriási vitában lehet részed. Kell a feszültség?

Nyilas

horoszkop_nyilas

Főnököd egy beszélgetésre invitálhat. Munkakörülményeidről, az irodai hangulatról kérdezhet. Hajlamos lehetsz a szerepjátszásra, ami nem vet jó fényt rád. Vállald az igazi arcodat, legyél mindig őszinte másokkal!

Bak

horoszkop_bak

Minden okod meg lesz arra, hogy egész nap úgy vigyorogj, mint a tejbe tök, ugyanis bármi, amibe fogsz, az most arannyá válik a kezeid között. Ha kreatív, új ötleteid támadnak, akkor ne várj tovább! Vágj bele azok megvalósításába minél hamarabb, hogy már legközelebb a babérokat arathasd.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Hiába csinálsz már kora reggel egy naptervet, hogy tudd, mikor, hol, mit kell csinálnod, az egészet átírhatod majd. Az élet tartogat meglepetéseket, amiben bőven lesz részed. Nem érdemes előre tervezned, inkább bízd magad a spontán dolgokra. Hidd el, ennek is megvan a szépsége!

Halak

horoszkop_halak

Új ismerősöddel izgalmas, spontán estét tölthetsz majd együtt. Ahhoz, hogy jól érezd magad, egy dologra van szükség: nyitottságra. Egy tartalmas beszélgetés, eszmecsere vagy egy jó társasozás mindig segít!

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások