Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

2015. november 17.

2015/11/17

Az Oroszlánok talán jobban teszik, ha mára kérnek egy nap szabadságot. Neked mit ígérnek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Hiányérzetedet valószínűleg ruhavásárlással vagy egy minőségi ital elfogyasztásával fogod kompenzálni. Úgy érzed, hogy rég fordítottál már magadra pénzt, ezért mindenféleképpen költened kell valamire. Csak óvatosan!

Bika

horoszkop_bika

Kitűnő híreket kaphatsz egy hőn áhított pozícióval kapcsolatban. Mielőtt nagy bulikba kezdenél, jobban jársz, ha nem iszol előre a medve bőrére! Csak akkor ünnepelj, ha már a szerzőzést is aláírjátok.

Ikrek

horoszkop_ikrek

Távolsági hívásaid, beszélgetéseid hosszúra nyúlhatnak. Így jelentős összegű számla halmozódhat fel. Ügyelj kiadásaidra, húzd összébb a nadrágszíjat! A most vártalanul érkező kiadások derékba törhetik havi költségvetésedet!

Rák

horoszkop_rak

Figyelj most a belső hangodra, mert a kérdéses szituációkban nagyon sokat súghat! Amikor nem tudod, hogy melyik út a megfelelő, amikor nem tudod, hogy jobbra vagy balra menj-e, akkor csak egy kicsit befelé kell figyelned.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Már a nap kezdetén egy olyan érzés foghat el, miszerint jobb lenne, ha az egész napot az ágyban töltenéd. Tudod, hogy ez lehetetlen, hiszen vannak feladataid, megbízásaid, amiket el kell látnod. Az érzésed viszont beigazolódik majd. Ma tényleg mindenben hibát véthetsz, amiben csak lehet.

Szűz

horoszkop_szuz

Ma minden képességedet teljesen ki tudod használni és végre a saját céljaid, vágyaid megvalósítására tudod őket alkalmazni. Mindig másokat teszel magad elé, mindig másoknak akarsz jót. Ma legyél picit önző, valósítsd meg önmagad!

Mérleg

horoszkop_merleg

Ha valóban el szeretnél érni valamit az anyagiak terén, akkor nem szabad, hogy egyik pillanatban véresen komolyan vegyél mindent, majd a másik pillanatban ne is foglalkozz az eseményekkel. Törekedj az egyensúlyra!

Skorpió

horoszkop_skorpio

Olyasvalaki nyerheti el tetszésedet, akinek most párja van. Az illetőben már most komoly riválisodat láthatod, még ha csak egy plátói szerelemről is beszélünk. Fontold meg, hogy megéri-e neked a harcot!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Hiába vagy benne a nagy rohanásban, a mai napon érdemes egy picit megállnod és számot adnod a mögötted álló időszakról. Képes voltál-e mindent úgy teljesíteni, ahogy azt akartad? Vagy bizonyos dolgokból lejjebb kellett adnod?

Bak

horoszkop_bak

Logikus gondolkodásod mellett, kreativitásoddal is villogsz. Kollégáid titkon irigyelhetik képességeidet, közvetlenségeddel viszont nem ellenszenvet váltasz ki belőlük. Azt eszed, amit magadnak főztél!

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Ha úgy érzed, hogy kerülget egy betegség, akkor inkább parancsolj megálljt magadnak és ne hajszold túl magadat. Előzd meg még idejében a bajt, és ne engedd, hogy ágynak döntsön egy olyan dolog, amit még elkerülhetsz!

Halak

horoszkop_halak

A nap során hatalmába kerít a magány. Míg dolgozol, az idő alatt is azon kattog majd az agyad, hogy vajon bízhatsz-e szeretett személyedben. Érdemes-e energiát fektetned az egész dologba, vagy jobban teszed, ha hagyod az egészet? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel nehezíted majd saját magadnak a napodat.

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások