Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Március 31.

2015/03/31

“Merj bátran nagyokat álmodni! – ezt tanácsolják a csillagok a Mérlegek számára. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

horoszkop_0011_kos
Már a reggeli óráktól kezdve hétvége érzésed lesz. Tervezgetsz majd, kalkulálsz, hogyan tudnád kihozni a legtöbbet a következő két napból. Viszont a nagy merengések közben nem szabad, hogy hanyag munkát végezz. Ha nemtörődömségből mégis így teszel, akkor ne csodálkozz, ha szóvá teszik a munkahelyeden.

Bika

horoszkop_0010_bika
Képességeidet ma teljes mértékben kamatoztatni tudod majd. Minden lehetőséget aknázz ki, ami benned rejlik, mert amihez ma érsz, az arannyá változik a kezedben. Kollégáid, főnökeid is nagy szemekkel figyelik munkádat!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Egy folyamatban lévő hivatalos ügyeddel kapcsolatban pozitív változás állhat be. Mielőtt azonban belefulladnál a nagy örömbe és boldogságba, jobban teszed, ha reálisan látod a helyzetedet. Ez a változás még koránt sem az ügy végét jelenti. Lesz még egy kis huzavona vele.

Rák

horoszkop_0002_rák
A számadás napja várható számodra, amikor egy picit megállsz majd, kiszakadsz a nagy rohanásból, és visszatekintesz a múltba. Leellenőrzöd, hogy mi az, amit jól csináltál, mi az, amit máshogy kellene a jövőben. Ha a későbbiekben ezek tudatában cselekszel, akkor learatod a babérokat!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Ismerősöd ma kimutathatja a foga fehérjét. Nem tudni miért, és mivel, de nagyon felbosszantottad őt. Legjobb, ha messziről elkerülöd az illetőt. Ellenkező esetben egy óriási vitában lehet részed. Kell a feszültség?

Szűz

horoszkop_0001_szűz
A jó híreket azonnal oszd meg a hozzád legközelebb álló személlyel! Ne gondolkodj, hívd fel, vagy keresd fel személyesen. Értékelni fogja a cselekedetet, sőt nagyon is örülni fog, hogy kezd kölcsönössé válnia a bizalom.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
A párkapcsolatod egy magasabb szintre fog lépni, és olyan bizalmat sikerül kiépíteni pároddal, amiről eddig csak álmodtál. Ha már álmok! Merj bátran nagyokat álmodni, és azokat az ötleteidet, amik most támadnak, bátran valósítsd meg!

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Hamar lehangolt leszel, ahogy valami nem úgy sikerül, mint azt várod. Fontos viszont tudnod, hogy te is ember vagy, így nyugodtan hibázhatsz. A hibákból pedig tanulnod kell, hogy a későbbiekben ilyen szamárhibát ne véts. Hagyd a bánkódást, és szedd össze magad!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
A mai napod semmiben sem fog különbözni, mint más hétköznapok. Többnyire munkával, dolgosan fogod tölteni a délelőttödet, míg a késő délutáni órában az otthoni teendők fogják kitölteni szabad óráidat. Számodra a nap fénypontja az alvás lesz.

Bak

horoszkop_0000_bak
A reklámok, a marketing területén rengeteg építő jellegű ötlettel segíthetsz kollégáidnak. Ezt nem csak ők, hanem főnököd is díjazni fogja. Ha személyesen szeretne elbeszélgetni veled, ne ijedj meg! Fizetésemelésről lesz szó.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Hallgass igazságérzetedre, csak így válaszd ki, hogy melyik oldalra állsz! Kiderülhet, hogy ez igen költséges lehet. Ez most ne érdekeljen! Továbbá a magánéletedre is szánj kellő időt, mert nem igazán foglalkozol pároddal eleget.

Halak

horoszkop_0003_halak
Bizonytalanságod és tanácstalanságod miatt könnyen befolyásolható leszel. De ezek ellenére ne hallgass a külvilágra, ugyanis nem kapnál megfelelő tanácsokat. Elképzelhető, hogy helyzeteden csak rontana egy-két tipp felhasználása.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások