Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Április 7.

2015/04/07

A csillagok ma pénzköltésre buzdítják a Mérlegeket. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

horoszkop_0011_kos
Hirtelen kell majd döntened egy anyagiakat érintő kérdésről. Sajnos ez nem az erősséged, mert szereted a dolgokat többször is átrágni és nem elhamarkodottan nyilatkozni. Időhúzásra viszont sajnos nem lesz lehetőséged.

Bika

horoszkop_0010_bika
A látszat néha csal! Ne higgy mindig a szemednek, hiszen könnyen félrevezethet! Próbáld meg észrevenni a dolgok mögött meghúzódó összefüggéseket, megérteni azokat, és így komplexitásában vizsgálni mindent.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Egy új ismerősöd egyre inkább felkeltheti az érdeklődésedet. Te sem érted, hogyan képes rád hatni. Igaz, ezt saját magadnak is félsz bevallani. Ne szégyelld érzelmeidet! Viszont elsőnek saját magaddal kell azokat letisztáznod.

Rák

horoszkop_0002_rák
Mintha a falnak beszélnél. Ez az érzésed lehet a mai napon, ugyanis bármit mondasz, szinte senki sem fog rád figyelni. Ez csupán a rengeteg tennivalónak tudható be, és szó sincs arról, hogy bárkivel megromlott volna a viszonyod.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Munkahelyedet korán hagyd el, ma ne túlórázz! Töltsd családoddal a szabad délutánjaidat, csald ki rokonaidat a friss levegőre és mozogjatok együtt! Egy közös, családi edzés egy nagyon jó csapatépítő program lehet.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Hiába tervezted úgy, hogy munka után egy kicsit elmész kikapcsolni, valószínűleg erre nem lesz lehetőséged. Egy olyan üzenetet, hírt fogsz kapni, ami teljes mértékben feje tetejére fordít mindent, ami eddig volt. Mielőtt pánikba esnél, az a jó hírem van, hogy ez a felfordulás nem feltételen jelent rosszat.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Költsd a pénzedet, hiszen azt a célt szolgálja. Hajlamos vagy a gyűjtögetésre, ahelyett, hogy élveznéd, amit megkapsz forintjaidért. Vásárolj úgy, ahogy azt a pénztárcád engedni. Ne sajnálj magadtól semmit sem!

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Rengeteg időt szán rád egy ismerősöd, mindig meghallgat, amikor szükséged van arra, hogy kibeszéld magadból a gondjaidat. Nyisd ki a szemedet, és vedd észre, hogy ki az, aki igazából megbecsül téged! Az igazi barátaidra szánj több időt!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Kiegyensúlyozottságod, pozitív gondolkodásod másokra is átragadhat. Egy boldog, felszabadult társaság fog körbe venni, ami miatt nagyon jól fogod érezni magad. Jegyezd meg! Olyan embereket vonzol magadhoz, amilyen a kisugárzásod!

Bak

horoszkop_0000_bak
Füledbe juthat, hogy valaki felettébb érdeklődik irántad. Mielőtt elbíznád magad a titkos hódolód miatt, járj utána jobban a hallottaknak. Ha a meglepetés erejével szeretnéd, hogy hasson, akkor várd ki, míg ő bukkan fel!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
A hozzáállásod sorsdöntő lehet egy-egy üzleti ügy kapcsán. Ha félre teszed a gőgös énedet és lazában állsz a dolgokhoz, akkor teljesen más eredményre kell számítanod, mint egy túlfeszült, aggodalmas beszélgetés esetében.

Halak

horoszkop_0003_halak
A rád bízott feladatokkal és munkáiddal gyorsan fogsz haladni. Ma minden úgy fog menni neked, mint a karikacsapás. Ha még estére marad energiád, akkor barátaiddal ülj be egy hangulatos helyre, így feltöltődhetsz újra energiával.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások