Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Április 14.

2015/04/14

A Rákoknak kicsivel türelmesebbeknek kellene lenniük, a Skorpiók pedig nézzenek a dolgok mögé is, akkor ismerhetik meg a teljes igazságot. Mit jósolnak a csillagok a többi jegy szülöttének?

Kos

horoszkop_0011_kos
Új ismerősök toppanhatnak az életedbe, akiket különböző váratlan szituációkban ismerhetsz meg. Vigyázz rájuk, becsüld meg őket, hiszen később jó barátokká válhatnak, közel kerülhetnek hozzád. Fordítsd több időt megjelenésedre, legyél nyitott!

Bika

horoszkop_0010_bika
Azon is el fogsz majd gondolkozni, hogy esetleg megátkoztak-e, ugyanis több apró szerencsétlenség és kellemetlenség is érhet, ami táptalaja lehet az ilyen és ehhez hasonló gondolatoknak. Sajnos a csillagok állása ma rossz fényszöget vetít rád.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Szinte arról is elfeledkezhetsz majd, hogy élsz. Felszínre tör az álmodozó éned, és teljesen homályos lesz a tekinteted. Észre sem veszed majd, hogy milyen gyorsan telnek a percek és az jó. Próbálj meg egy picit kikapcsolni, és nem a jövőn agyalni! Élj a jelenben, tapasztald meg most szépségét!

Rák

horoszkop_0002_rák
A csillagállásból kifolyólag kissé türelmetlen vagy. Ez nem jellemző rád, így sokan csalatkoznak reakcióidon. Korán térj haza, és maradj a négy fal között, mert benne van a pakliban, hogy még este is megbántasz másokat!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
A pároddal tökéletes viszonyt tudsz ma kialakítani. Élvezni fogjátok egymás társaságát, a szurkálódások is mérséklődni fognak. Végre sikerül úgy meglennetek egymás mellett, hogy nem szeditek cafatjaira a másikat.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Ha még mindig reménykedsz egy bizonyos üggyel kapcsolatban, akkor várnod kell! Tartsd fejben, hogy a türelem rózsát terem! Kitartásod meghozza majd a várva várt gyümölcsét. Az anyagi helyzeted jól alakul majd.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
A fiatal generáció kerül előtérbe. Keresd társaságukat, mivel tőlük is sokat lehet tanulni. Más szemmel nézik a világot, ami ma te is megismerhetsz. Az új szemléletmód mindig valami pluszt ad az embernek.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Vedd észre a dolgok hátterét is! Ne csak azt lásd, amit láttatni engednek. Amennyiben bármilyen üzleti modellen, vállalkozáson gondolkozol, akkor vizsgáld fölül a terveidet, ötleteidet, mert most idejében tudod pótolni a hiányosságaidat.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Új szerelem van a láthatáron, amivel egy régi vágyad fog beteljesülni. Egyáltalán nem számítasz rá, hogy éppen ma bukkan fel az illető az életedben. Mindent átrendezhet, és teljesen feje tetejére állíthatja életedet.

Bak

horoszkop_0000_bak
Váratlan öröm elé nézel. Lehet, hogy egyszerűen az utcán sétálva találsz majd elhagyott pénzt, lehet, hogy a postás csönget majd egy küldeménnyel. Bárhogy is legyen, a lényeg az, hogy ma olyan pénzösszeg áll a házhoz, amire nem számítottál.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
A szerencse egész napodon végigkísér majd. Szinte nem lesz olyan helyzet, ami ne alakulna kedvezően. Még az elején kínos, necces szituációkból, esetleges vitákból is te fogsz jól kijönni. Mindezek miatt viszont ne bízd el magad, mert legfelülről lehet a legnagyobbat esni.

Halak

horoszkop_0003_halak
Könnyebb betegség, megfázás miatt ma nem leszel elemedben. Munkádat végezd lassabban, vigyázz egészségedre. A túlzott rohanás nem tesz túl jót az amúgy is megtépázott állapotodnak. Kúráld ki magad, minél hamarabb!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások