Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Április 21.

2015/04/21

Minden jóra fog fordulni! – ezt üzenik a csillagok az Ikrek jegy szülötteinek. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

horoszkop_0011_kos

A nyers és lekezelő beszéd, amit veled szemben néhány ember megenged, igencsak kiverheti a biztosítékot. Mielőtt támadásra támadással reagálnál, egyszerűen ne vedd fel az ő modorukat. Így tudsz leginkább visszavágni nekik!

Bika

horoszkop_0010_bika

Magánéleti változást fogsz megérni a hét közepén. Mielőtt máris pánikba esnél, megnyugtatlak. A szerelmi szálaidban csak előrelépés várható, és olyan közelségbe is kerülhetsz pároddal, mint még soha. A pénzügyek terén egy kisebb váratlan kiadás lehet.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek

Ha mélyponton érzed magad, akkor a legjobb gyógyír az, ha barátaiddal töltöd a szabadidődet! Keresd a társaságukat! Ha sajnos velük nem tudsz találkozni, akkor a családtagjaidra nyugodtan számíthatsz. Minden jóra fog fordulni!

Rák

horoszkop_0002_rák

Írj levelet egy rokonodnak, vagy próbáld meg valamilyen úton, módon újra felvenni vele a kapcsolatot, mert később nagyon fontos lehet a számodra. A késő bánat ebben az esetben nem jó megoldás.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan

Akár még a mécses is eltörhet, amikor már annyira mélyponton vagy, hogy úgy érzed, semmi sem sikerül. Bármibe kezdesz, ma nem tudod sikerre vinni. Ez a kudarcélmény akkora feszültséget, és rossz érzést kelt benned, hogy könnyen meglehet, hogy a legváratlanabb helyzetben egy hiszti rohammal törsz ki.

Szűz

horoszkop_0001_szűz

Minden erőddel azon leszel, hogy több pénzed legyen, a most kissé szűkös pénztárcádban. Egy-két álláshirdetést is átolvashatsz, és lehet, hogy ismerőseidet is zargatod majd, hogy nem-e tudnak valami lehetőségről. Mielőtt túlvállalnád magad, jobban jársz, ha inkább átnézed a kiadásaidat. Többet meg tudnál spórolni, mint gondolod!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg

Mielőtt extra feladatokat veszel a válladra, gondold át a saját feladataidat, napirendedet. Nem biztos, hogy bírni fogod a terhelést! Törődj inkább egészségeddel és családoddal, ahelyett, hogy megint órákat túlórázol.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio

Ne kerülgesd a forró kását! Tárj azonnal a lényegre, vágj a dolgok közepébe! Nincs annál idegesítőbb, mikor valaki köntörfalaz és titkolózik. Te se tegyél így, máskülönben hamar ki fogod húzni a gyufát szeretteidnél is.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas

A változás szelét mindenki megérzi a munkahelyén. Te sem vagy képes a feladataidra koncentrálni. Kollégáiddal együtt várod a híreket, ami téged nagyban érint. Pánikra semmi ok, semmi rossz hírt nem fogsz kapni!

Bak

horoszkop_0000_bak

Vigyázz egészségedre, táplálkozz helyesen! Ha sokáig nem is tudod tartani az étrendedet, legalább a mai napon figyelj rá! Legyél kitartó! Az egészséged hálás lesz, ha most elkezdesz törődni az életed alakulásával.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto

Vigyázz az egészségedre! Mozogj és legyél minél több időt a friss levegőn! Korán menj haza és egy könnyű vacsorát követően feküdj le! Az esti programoknak ma nem kedveznek a csillagok állása, inkább az alvásnak.

Halak

horoszkop_0003_halak

A háziállataidra, kis kedvenceidre vigyázz a mai napon kiemelt fontossággal! Add meg nekik azt a törődést, mit igényelnek. Ők azok, akik a legrosszabb pillanatokban egy odabújással, dorombolással, vagy ártatlan tekintettel levesznek a lábadról.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások