Nézd meg mit jósolnak neked a csillagok keddre

Augusztus 19.

2014/08/19

A csillagok állása szerint a Bikák legyenek nagyon óvatosak, és zárják otthonukat, mert tolvaj garázdálkodik a környéken. Az Oroszlánok bízzanak párjukban, és ne féltékenykedjenek, mert az hűséges hozzájuk. Nézd meg mi vár rád a mai nap a csillagok állása szerint! 

Kos

_0011_kos
Hirtelen felszínre tör a rendőr éned, és minden pillanatban azon leszel, hogy mindent felügyelj. Mindig, mindenről, mindent – ezek a mai napod kulcsszavai. Ez a buzgóság és információszomj viszont környezeted, munkatársaid, barátaid, sőt még párod számára sem szimpatikus.

Bika

_0010_bika
Csak óvatosan adj ki információt hol létedről, mert elképzelhető, hogy míg te elmész vásárolni, addig valaki úgy dönt, hogy meglátogatja szeretett otthonodat, és ha nem vagy otthon, ő akkor is bemegy. Azaz inkább kétszer nézd meg, hogy minden ajtót bezártál-e, ha elmész otthonról, mert a lopás veszélye fenn áll.

Ikrek

_0005_ikrek
Szerencsére a munka pörögni fog, és egyhamar újra otthon leszel, ahol valóban fel tudsz szabadulni és jól érzed magad. Párkapcsolatodban ma még magasabb szintre juthattok, mind a figyelmesség, mind a szexuális életre értve. Annak ellenére, hogy hátad mögött lesz egy dolgos nap, lesz energiád arra is, hogy párod kívánságait lesd.

Rák

_0002_rák
Ha nem az is az életedet, de a mai napod mozgatórugója biztos, hogy a pénz lesz. Azon leszel majd, hogy minél többet megkeress, megteremts, és ezért minden lehetőséget ki akarsz használni. Lesz is rá alkalmad, hogy megtedd, ám a siker érdekében egy kicsit határozottabban kell fellépned.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Ugyan a munkahelyeden semmi nem idegesít majd fel, de hazaérve máris találni fogsz okot arra, hogy idegeiddel játssz. Párod hűséges, mégis folyamatosan kételkedsz benne. Próbáld meg visszahozni a bizalmat közétek, és megmenteni a kapcsolatot a féltékenységháborútól.

Szűz

_0001_szűz
Akár még a mécses is eltörhet, amikor már annyira mélyponton vagy, hogy úgy érzed, semmi sem sikerül. Bármibe kezdesz, ma nem tudod sikerre vinni. Ez a kudarcélmény akkora feszültséget, és rossz érzést kelt benned, hogy könnyen meglehet, hogy a legváratlanabb helyzetben egy hiszti rohammal törsz ki.

Mérleg

_0006_merleg
Bárhova is mész, vigyázz arra, hogy értékeid mindig nálad legyen. Nagy az esély arra, hogy bárhol ott felejtsd őket. Párkapcsolatodban ma mosolyszünetet rendelhetsz el, ám tudnod kell, hogy úgysem bírnátok sokáig egymás nélkül.

Skorpió

_0004_skorpio
Le sem lehet majd törni a szarvadat, vagy letörölni a mosolyt az arcodról. Rengeteg bókot, biztatást és nem utolsó sorban elismerést zsebelhetsz ma be. Ezért annyira pozitív és boldog lehetsz majd, hogy barátaid irigykedve néznek majd rád.

Nyilas

_0009_nyilas
Mindenben érzelmeket látsz majd, ezért jobban teszed, ha a pénzügyi döntéseket meghozatalát nem a mai napra időzíted, mert nem látod majd reálisan a helyzetedet. A mai napot inkább ajándékozd párodnak, és foglalkozz vele, amikor csak teheted.

Bak

_0000_bak
Egy váratlan, régi ismerős bukkanhat ma újra fel, akivel már rég óta nem beszéltél. Ne dúld fel miatta az egész napos programodat, hanem időzíts a délutánra egy kávézást, találkozást, aminek keretében mindent meg tudtok beszélni, ami kimaradt.

Vízöntő

_0007_vizonto
Semmi veszteség nem érhet ma, csak előrelépés, gyarapodás, bőség. Ha így is állsz hozzá a naphoz, akkor még egy lapáttal, magával az érzéssel hozzá tudsz tenni ahhoz, hogy tényleg teljesen boldognak érezd magad.

Halak

_0003_halak
Új munkalehetőségről értesülhetsz, ami azonnal felkelti majd az érdeklődésedet. Mielőtt változtatnál a mostani állapotodon, jobban teszed, ha teljes körűen tájékozódsz. Lehet, hogy valami turpisság van a dolgok mögött, és mégsem annyira jó az a jó ajánlat.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások