Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Május 22.

2015/05/22

A Skorpiók meg fogják tapasztalni a csillagok szerint, hogy az élet csodálatos. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

horoszkop_0011_kos
Ha tanácstalan vagy, hogy mibe fektesd pénzedet, akkor kérj segítséget! Kérdezd ki barátaidat, különösen, ha van köztük szakértő is! Kövesd az illető tanácsait, bízz meg benne, és sikerre fogod vinni az új tervedet.

Bika

horoszkop_0010_bika
Váratlan öröm elé nézel. Lehet, hogy egyszerűen az utcán sétálva találsz majd elhagyott pénzt, lehet, hogy a postás csönget majd egy küldeménnyel. Bárhogy is legyen, a lényeg az, hogy ma olyan pénzösszeg áll a házhoz, amire nem számítottál. Viszont mint mindennek, így ennek is meglesz a helye.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Ma a legnagyobb sikereket az eredetiségeddel és találékonyságoddal tudod learatni. Legyél nyitott az újdonságok érkezésére, mert abból bőven adódni fog ma. Egy új vállalkozás híre is eljuthat hozzád, amibe akár az is elképzelhető, hogy te is beszállsz.

Rák

horoszkop_0002_rák
Inkább maradj ki a vitás helyzetekből! Ha meg is sértesz valakit azáltal, hogy nem állsz ki mellette. Jobb a békesség, ne keresd feleslegesen a feszültséget, a vitákat! Maradj a semleges mezőben, minden helyzetben!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
A szerelem elveszi az eszedet. Persze ezzel önmagában semmi gond nem lenne, csak a hiba ott van, hogy emiatt munkahelyeden sem tudsz úgy helyt állni, ahogyan kellene. Ezt főnököd is észreveheti, és lehet, hogy a sarkadra lép. Ahogy véget ér a munkaidőd, rohansz is majd haza, hogy végre magadhoz ölelhesd párodat.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Rossz társaságba keveredhetsz, nem találod a megfelelő kapcsolatokat majd. Mielőtt a pánik miatt mindenkivel szóba elegyednél, és új barátokat keresnél, jobban teszed, ha észreveszed, hogy régi barátaid sokkal megbízhatóbbak és szimpatikusabbak.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Ahhoz, hogy megértsd a problémáidat, a fennálló betegséged okát, muszáj megállnod egy picit és mély levegőt venned. Figyelj magadra jobban, nézd végig szokásaidat, és amit negatívnak ítélsz meg, azon változtass!

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Minden készen áll ahhoz, hogy megvalósítsd céljaidat, álmaidat. Vedd kezedbe a sorsod irányítását és indulj el a tettek útján. Ugyanis csak ezek kellenek ahhoz, hogy minden a terveid szerint alakuljon. Meg fogod tapasztalni, hogy az élet varázslatos.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Ne hibáztass senkit, ha esetlegesen féltve őrzött titkod napvilágra kerül. Nem tudsz mit tenni, ami megtörtént, az bizony megtörtént. Próbáld meg élvezni a napot és fátylat borítani a múlt, olykor kínos eseményeire.

Bak

horoszkop_0000_bak
Hozd felszínre a benned rejlő kreativitást és valósítsd meg önmagadat! Alakítsd ki a saját, egyéni stílusodat és ízlésedet. Ha teheted a délután során, amikor már a munkával végeztél, fess vagy rajzolj! A lényeg, hogy lapra vesd azt, ami benned van!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
A nap fő üzenete a számodra: Ne add fel! Bármi is történjen, sose add fel! Mindig van megoldás, van remény. Még a legsötétebbnek látszó alagutak végén is ott rejlik a fény. Csak meg kell találni a módot és lehetőséget, hogy odáig eljuss.

Halak

horoszkop_0003_halak
Jobb, ha kerülöd a tömeget, sok ember társaságát! Ha ellenkezőleg cselekszel, elképzelhető, hogy olyan emberek társaságát élvezed majd, akikére egyáltalán nem vagy vevő. Kerüld el inkább a kínos szituációkat!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások