Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Június 5.

2015/06/05

A Rákok valakitől epés megjegyzést kaphatnak, de nem szabad ezzel foglalkozniuk! A többi jegy szülöttjének mit jósolnak a csillagok?

Kos

horoszkop_0011_kos

Adj több szabadságot párodnak! Ha szeretne elmenni szórakozni, akkor nem kell feltétlenül mindig vele tartanod, ha csak nem tart erre külön igényt. Engedd, hogy a saját baráti társaságával is töltsön időt!

Bika

horoszkop_0010_bika

Egy kora reggeli szerencsétlenség miatt egész nap során feszült és ideges leszel. Ne rágódj a történteken, próbálj meg tisztalappal kezdeni és félretenni minden aggódást. Ha lehet, menj szabadságra, hogy pihenj egy picit!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek

Lelkivilágod kicsit romokban hever majd, ami valószínűleg abból fog eredni, hogy egy munkatársad olyan megjegyzésekkel illett, amikre egyáltalán nem számítanál. Belekeveredhetsz egy kisebbfajta hatalmi harcba, amiből sem vesztesként, sem győztesként nem tudsz majd kijönni. Csak időt, és energiát vesztegetsz majd.

Rák

horoszkop_0002_rák

Egy elviselhetetlen modorú egyén csípős szavait ne engedd, hogy meghassanak téged. Elsőnek nézz mögé, hogy ki mondja, és aztán kezdj el foglalkozni azzal, amit mondott. Nem feltétlen kell mindent azonnal magadra venned!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan

Nem tudod miért, de nem nevezhető jónak a közérzeted. Valahogy nem találod a helyed a világban, és az egész napod ebben a zavarban fog telni. Mond le programjaidat, bújj be a takaró alá, és pihend ki magad végre!

Szűz

horoszkop_0001_szűz

Egy hozzád közel álló ismerősöd szemtelenül és tőle nem várt módon beszélhet majd veled. Nem fog rád hallgatni, és tanácsaid miatt egyenesen ellened fordul. A provokációjára ne reagálj, csak mosolyogj csöndesen!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg

Döntéseidet jól gondol át! Mielőtt a tettek mezejére lépnél, győződj meg róla, hogy egyáltalán jó úton jársz-e! Ne szégyelld a bizonytalanságodat! Jobb most ráébredni a hibákra, mint később bánkódni miattuk.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio

Vigyázz magadra, hiszen belőled is csak egy van! A vezetésre különösképpen figyelj ma oda, ugyanis könnyen megtörténhet, hogy valami baleset ér. Ez még elkerülhető, így egy kis odafigyeléssel jobb lehet a napod.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas

A hétvége felé közeledve újra visszatér az életkedved és a munkahelyedre sem faképpel mész majd be. Az alap jó hangulatod szerencsére egész nap végig veled lesz, és semmi olyan esemény nem várható, ami miatt ajkaidnak lefele kellene görbülniük. Egy nyugis napnak nézel elébe.

Bak

horoszkop_0000_bak

Változásra és új szemléletre van szükséged. Csak ezek által leszel képes az anyagi helyzetedet úgy alakítani, ahogyan szeretnéd. Ne ragaszkodj görcsösen a múlt eseményeihez. Próbálj meg elszakadni tőlük!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto

Baleseteket jeleznek a csillagok. Idegeidet megviselhetik a történtek, könnyen ki is borulhatsz. Talán jobb lenne pár napra elutazni valahova kedvesével. Az együtt töltött percek megoldhatnak minden problémát!

Halak

horoszkop_0003_halak

Családi problémák üthetik fel a fejüket, amire szokás szerint neked kell megtalálni a megoldást. Már eleged van ugyan a tyúkanyó szerepből, de mégis te fogod össze a családi szálakat és terelgetsz mindenkit a jó irányba. Viszont ami nem a te gondod, azt ne vedd magadra!

 

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások