Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Június 12.

2015/06/12

Péntekre is tartogatnak meglepetéseket a csillagok mindenki számára. A Halak legyenek óvatosak, mert kihasználhatják jóhiszeműségüket, a Mérlegeknek pedig buja szexuális élményekben lehet részük. Neked mit mondanak?

Kos

horoszkop_0011_kos
A mai napon lehetőséged lesz javítani a párkapcsolatodon. Ha eddig voltak olyan területek, amik nem működtek teljes mértékben úgy, ahogy kellett volna, akkor a mai napon ezekre rá tudsz erősíteni, és korrigálni tudod a hibákat.

Bika

horoszkop_0010_bika
Szerelmednek elvesztését, vagy kapcsolatodnak megszakítását lassan hevered ki. Hamarosan túl vagy a holtponton. Járj társaságba, az sokat segít a hangulatingadozásaidat lecsillapítani, és kiegyenlíteni a diszharmóniát.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
A pénzügyeknek és befektetéseknek kedvez a mai csillagállás. Ragadd meg a lehetőségeket, kezdj bele a dolgok közepébe most! Később bánni fogod, hogy nem vágtál bele, amikor előtted állt az, amire mindig is vágytál.

Rák

horoszkop_0002_rák
Az összeütközésekből maradj ki. Ne vegyél fel álláspontot, maradj pártatlan és ne akarj feltétlen az igazságosztó szerepébe kerülni. Ha véleményedet kérdezik, térj ki a válasz elől. Ez a legjobb megoldás a mostani helyzetben.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Magánéleti problémádon igyekszel majd felülkerekedni. Hajlamos vagy arra, hogy saját magadat beforgasd egy negatív spirálba. Erre most is meg van az esély. Húzd ki magad minél hamarabb a mélypontról, hogy elkezdhesd építeni az életedet.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Sok mindenre kell számítanod, nem lesz egy unalmas napod az biztos. Ennek következtében várhatóan az irányítás kicsúszik majd a kezed közül, nem tudsz mindenre kellő figyelmet fordítani. Próbáld meg összeszedni magad!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Szerencsére a munka pörögni fog, és egyhamar újra otthon leszel, ahol valóban fel tudsz szabadulni és jól érzed magad. Párkapcsolatodban ma még magasabb szintre juthattok, mind a figyelmesség, mind a szexuális életre értve. Annak ellenére, hogy hátad mögött lesz egy dolgos nap, lesz energiád arra is, hogy párod kívánságait lesd.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Ha van valami, amit nagyon akarsz, ismét lehetőséget kaphatsz annak elérésére. Ne szalaszd el a szerencse kínálta alkalmat, legyél szemfüles és életrevaló. Ha így cselekszel, könnyen sikerre vihetsz mindent!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Ha mélyponton érzed magad, akkor a legjobb gyógyír az, ha barátaiddal töltöd a szabadidődet! Keresd a társaságukat! Ha sajnos velük nem tudsz találkozni, akkor a családtagjaidra nyugodtan számíthatsz. Minden jóra fog fordulni!

Bak

horoszkop_0000_bak
Pénzügyei intézését halaszd későbbre! Ma csak feszültség és veszekedés adódhat az anyagiak feszegetése folytán. Keresd inkább fel a fodrászodat az este, vágass egy neked jól álló frizurát, és tündökölj!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Ma több hívást fogsz kapni, mint gondolnád. Szinte a füledre fog nőni majd a telefon. Mindenkinek ma fog eszébe jutni, hogy valami roppant fontosat kell veled megosztania. Vedd észre, hogy nem vagy senki lelki szemetesládája!

Halak

horoszkop_0003_halak
Legyél óvatos, ugyanis ma könnyen kihasználhatják az egyik gyengeségedet, ami nem más, mint az, hogy mindenkinek szeretnél segíteni. Egyfajta tyúkanyóként/tyúkapóként működsz, aki mindenkinek jót akar, és mindenben szeretne mások segítségére lenni. Csak óvatosan!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások