Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Június 19.

2015/06/19

A hódítás időszaka kezdődik el a Bikák életében a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

horoszkop_0011_kos
A mai nap csupán időzítés kérdése. Tervezd el alaposan a napodat, ha teheted, rögzítsd a határidőnaplódba. Ugyanis könnyen elcsúszhatsz azon, hogy elfelejtesz bizonyos dolgokat megcsinálni. Ezeket kerüld el!

Bika

horoszkop_0010_bika
A hódítások időszaka kezdődik el ma nálad, ami több lehetőséget is tartogat. Elképzelhető, hogy egy korábbi párkapcsolatod tér majd vissza, de a pakliban van egy teljesen új szerető érkezése is. A kérdés, hogy mennyire vagy bevállalós!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
A szabályok betartására fokozottan figyelj oda! Nagy az esélye annak, hogy parkolójegy nélkül, vagy éppen tilosban parkolj. Ma a figyelmetlenségnek ára van, méghozzá elég borsos. Kerüld el az ilyen kellemetlen szituációkat!

Rák

horoszkop_0002_rák
Romantikus önérzetedet kicsit megsérthetik most, de hamarosan érdekes fordulatot vehet szerelmi életed. Legyél vidám és állj optimistán az ismeretlen jövőhöz! A felhők felett mindig süt a nap – legyen ez a nap mottója!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Táplálkozz rendszeresen, ma kizárólag csak könnyű ételeket vegyél magadhoz! A kiegyensúlyozott étkezések alakodon, kisugárzásodon is meg fognak látszani. Nem mindegy, hogyan érzik magukat az emberek körülötted.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Ugyan a munkahelyeden semmi nem idegesít majd fel, de hazaérve máris találni fogsz okot arra, hogy az idegeiddel játssz. Párod hűséges, mégis folyamatosan kételkedsz benne. Próbáld meg visszahozni a bizalmat közétek, és megmenteni a kapcsolatot a féltékenységháborútól.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Magadba fogsz mélyedni, egy kicsit elvonulsz a nagyvilág zajától, és inkább szótlanul fogod tölteni a napot. Gondolataid teljes mértékben lefoglalnak, és ne csodálkozz, ha barátaid szájából elhangzik majd az ominózus kérdés, hogy figyelsz te rám egyáltalán?

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Ma könnyen adhatod a fejed nagyobb dolgok vásárlására, ami ugyan közérzetednek és hangulatodnak nagyon jót fog tenni, ám pénztárcád teljesen üres lehet. Mielőtt vásárolsz, gondold át, hogy most megengedheted-e magadnak!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
A szerelem felpezsdíti majd a napodat, és teljesen hatalmába kerít a romantika. Vigyázz, hogy ne lépd át az egészséges határt, ugyanis hajlamos vagy arra, hogy ilyenkor mindenkivel kedves és segítőkész legyél. Ezzel önmagában semmi gond sincs, viszont vannak, akik ezt kihasználják. Legyél óvatos!

Bak

horoszkop_0000_bak
Egy barátoddal megszakadhat a kapcsolatod. Mielőtt magadban keresed a hibát, fontos tudnod, hogy rajtatok kívülálló okok miatt kerültök egymástól távol. Bár a mai világunkban, a technikai kütyüknek köszönhetően a kilométerek már leküzdhetőek.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
A változás szelét mindenki megérzi a munkahelyén. Te sem vagy képes a feladataidra koncentrálni. Kollégáiddal együtt várod a híreket, ami téged nagyban érint. Pánikra semmi ok, semmi rossz hírt nem fogsz kapni!

Halak

horoszkop_0003_halak
A mai napodat az érzelmek hatják majd át. Sokkal érzékenyebb leszel, mint máskor. Ha munkahelyeden panaszkodnak a munkád minőségére, még az is elképzelhető, hogy sírva fakadsz. Próbálj meg erősebb lenni, hiszen gyengeségedet sokan kihasználhatják. Ne engedd!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások