Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Június 26.

2015/06/26

A Halak ma minden apróságnak örülnek, a Bakok viszont nagyon lehangoltak lehetnek. A többi jegy szülöttjének mit jósolnak a csillagok?

Kos

horoszkop_0011_kos

Miért érzed úgy, hogy az egész világ ellened játszik? Bárki szól hozzád ma, az kétszer is meg fogja gondolni, hogy mondjon-e legközelebb bármit is. A nyers stílusoddal eltávolíthatsz magad mellől mindenkit.

Bika

horoszkop_0010_bika

Az idő lassabban fog telni, mint azt gondolnád. Több feladatot is csak toltál magad előtt, halogattad elvégzésüket, ám most már nincs hova hosszabbítani a határidőt. A feltornyosult megbízások pedig mind megoldásra várnak. Még ma!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek

Pénzügyi helyzeteddel nem vagy pontosan tisztában. Többet költesz, mint amennyi vallójában a keret. Elképzelhető, hogy direkt nem akarod megismerni a valóságot, helyette egy álomvilágban élsz, mintsem foglalkozva a gondjaiddal.

Rák

horoszkop_0002_rák

A konfliktushelyzeteket különösen nehezen fogod ma viselni. Éppen ezért szám szóváltásba, összeütközésbe kerülhetsz. Jobb lenne, ha kimaradnál ezekből és inkább a távolból figyelnéd, ahogy az emberek cincálják egymást.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan

A zene jelentős szerepet fog kapni a mai napodon. Vásárold meg kedvenc albumodat, okozz magadnak egy kis örömet a szürke hétköznapok során! Hangulatodat, mint mindenkinek, neked is nagyban befolyásolja a muzsika.

Szűz

horoszkop_0001_szűz

Az új kollégádhoz próbálsz közel kerülni. Most már tegyél le róla! Valószínűleg soha nem fogjátok megérteni egymást. Kerüld az illetőt messziről, mert csak bosszúságot, kellemetlen perceket okoz neked.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg

Hiába vesznek körül jobbnál jobb barátok, ma mégis teljesen egyedül fogod érezni magadat. Itt az idő, hogy összeszedd magad és hagyd abba az önsajnáltatást. A sebeit mindenki tudja nyalogatni, de te mutasd meg, hogy képes vagy önerőből újra talpra állni.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio

Az üzleti ügyeidben előrelépés várható, és olyan babérokat tudsz majd learatni, amire eddig nem is mertél gondolni. Ne engedd, hogy figyelmedet bármi elvonja! A fókuszban mindig a pénzügyek legyenek ma!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas

Több olyan dologba ütheted bele az orrod, amibe egyáltalán nem kellene. Emiatt felesleges vitákba keveredsz majd bele. Ha nem kapod még időben össze magad, és szállsz ki ebből a veszélyes játékból, akkor akár komolyabban is megütheted a bokádat.

Bak

horoszkop_0000_bak

A kedved nem lesz a legjobb. Levertnek, fáradtnak érzed magad, és semmihez sem lesz kedved. Sajnos a munka az nem hogy fogyna, inkább több lesz belőle. Ezzel szembe kell nézned és el kell kezdened dolgozni. Tedd félre a problémákat!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto

Ma briliáns, új ötleteid támadhatnak, amiket vétek lenne nem azonnal megvalósítani. Te mégis még rágódnál rajta, és morfondíroznál, hogy vajon tényleg jó ötlet-e? Legyél spontán, cselekedj érzésből és meglátod, hogy a siker nem fog elmaradni!

Halak

horoszkop_0003_halak

Könnyen leled ma örömödet a vásárlásban, magában a pénzköltésben. Az apróbb dolgoknak jobban örülsz majd, sőt egyenesen törekszel majd arra, hogy valami kis csekély ajándékkal meglepd magad. A társasági életnek is kedvez a mai nap!

mate_magus
Máté Mágus, az RC
News horoszkóp szakértője
Hozzászólások