Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Július 3.

2015/07/03

A Kosok legyenek óvatosak, mert kihasználják őket, az Oroszlánok legyenek toleránsabbak! A többi jegy szülöttjének mit jósolnak a csillagok?

Kos

horoszkop_0011_kos

Legyél óvatos, ugyanis ma könnyen kihasználhatják az egyik gyengeségedet, ami nem más, mint az, hogy mindenkinek szeretnél segíteni. Egyfajta tyúkanyóként/tyúkapóként működsz, aki mindenkinek jót akar, és mindenben szeretne mások segítségére lenni. Csak óvatosan!

Bika

horoszkop_0010_bika

A pénzügyeknek kedvez a csillagok állása, így bármilyen intéznivalód van, azt a mai napra időzítsd. Kezdj bele új üzleti vállalkozásod terveinek kidolgozásába, szövögesd bátran terveidet! A siker neked áll!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek

Egészségügyi állapotodban egy furcsa dolgot fogsz észrevenni. Ám mielőtt fellépnél az internetre, hogy kikeresd, mire utalnak a tüneteid, jobban teszed, ha orvoshoz fordulsz. Egy teljes kivizsgálás szükséges ahhoz, hogy megnyugodj.

Rák

horoszkop_0002_rák

Egy olyan személy, akivel kölcsönösen nem vagytok egymásnak szimpatikusak, tehet ma neked keresztbe. Az ebből adódó kellemetlenségek, félreértések szerencsére hamar tisztázódnak majd, de mire a dolgok végére jársz, pár felesleges kört meg kell, hogy tegyél.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan

Most legyél toleránsabb embertársaiddal szemben, mint máskor. Ne kritizálj másokat! Attól, hogy valamiben különböznek tőled, még nem jelenti azt, hogy „rosszabb” emberek nálad. Az este során hamar térj nyugovóra!

Szűz

horoszkop_0001_szűz

Bizonyos dolgokról le kell majd mondanod, és ki fogsz szakadni a megszokott hétköznapok ritmusából. Amikor új helyzetbe csöppensz, egy rövid ideig ugyan pánikba esel majd, de szerencsére fel fogod találni magad, és minden további nélkül tudod majd kezelni a váratlan szituációt.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg

Egyik kollégádat se illesd rossz szóval, nem szabad senkit sem alábecsülnöd, különösen a hátuk mögött kibeszélned őket! Különben váratlan meglepetések érhetnek, amit nem vennél jó néven te sem. Ugye?

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio

Neked a hétvége huszonnégy órával hamarabb kezdődik, azaz már ma pihenéssel és lazulással fogod tölteni az egész napodat. Mindezzel semmi gond, de ne feledkezz meg a kötelességeidről sem! A rád bízott feladatokat lásd el, majd utána indulhat a pihenés!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas

Vedd lazán a dolgokat, ha munkahelyeden nincs fontos határidő! Lógasd egy kicsit a lábadat, dőlj hátra a székedben, vegyél pár mély levegőt, és érezd a szabadság erejét. Akár egy kiadós bevásárlás is várható a mai napon.

Bak

horoszkop_0000_bak

A szexuális túlfűtöttséged mindent elsöprő lesz, és még munkahelyeden dekkolsz, közben alig várod már, hogy végre hazaérj és eltölts pár kellemes órát a pároddal. Fontos, hogy félretedd a mohóságodat, és figyelj szerelmedre is, hogy ő mit szeretne. Ne csak te irányíts majd!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto

Családon belül egy kisebb felfordulás várható a pénz miatt. Egy közeli családtagod fog majdnem megőrülni a pénzhiány miatt, és szinte a kiborulás szélén áll majd a kilátástalansága miatt. Próbálj meg lelket önteni bele, és mutasd meg, a pénz nem minden!

Halak

horoszkop_0003_halak

Féltékenységből hihetetlen dolgokra leszel képes. Nem veszed észre magadat, barátaid is csak csodálkoznak rajtad. Fogadd el a körülményeket és a puszta tényeket, ne akarj mindig lázadni a helyzet ellen!

mate_magus
Máté Mágus, az RC
News horoszkóp szakértője
Hozzászólások