Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Július 17.

2015/07/17

A Skorpiók ma különösképpen figyeljenek oda a közlekedésre, mert a csillagok szerint könnyen baleset érheti őket, ami megelőzhető. Vajon mi vár a többiekre?

Kos

horoszkop_0011_kos
Próbáld meg fékezni az indulataidat, és maradj inkább csöndben, ha egy vitás helyzet alakul ki körülötted. A mindig halk énedet most felválthatja egy igazi vadállat. Ennek köszönhetően barátaid más megítéléssel lehetnek majd rólad.

Bika

horoszkop_0010_bika
Remek leértékelésekre bukkanhatsz ma. A téged körülvevő emberek azon igyekeznek, hogy segítsenek neked még több pénzt megtakarítani. Úgy érzed, mindent visszakapsz most abból, amit te valaha is adtál.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
„Minek nekem ellenségek, ha ilyen barátaim vannak?” – ez a kérdés szinte biztos, hogy megfogalmazódik majd ma benned. Semmi gond ezzel, hiszen a barátok feladata nem az, hogy mindig a sebeidet nyalogassák. Viszont rájuk bármikor számíthatsz!

Rák

horoszkop_0002_rák
A csillagállás a pénzügyeknek, a szerződések megkötésének, és az utazásnak kedvez. Elfoglalt vagy, élvezed munkádat. A nap szinte elröpül, de történésekkel teli. Vedd fel a pörgést, érezd a nap lüktetését!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Vigyázz egészségedre, táplálkozz helyesen! Ha sokáig nem is tudod tartani az étrendedet, legalább a mai napon figyelj rá! Legyél kitartó! Az egészséged hálás lesz, ha most elkezdesz törődni az életed alakulásával.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
A legjobb az egyenes út! Ezt az élet minden területén tartsd szem előtt, ugyanis ma könnyen keveredhetsz olyan helyzetekbe, amikor döntened kell. Ha információra van szükséged, kérdezz ismerőseidtől, de ne dönts elhamarkodottan!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Döntsd el reggel, mit is akarsz tenni! Társadat ne hagyd kétségek között, közöld vele, hogy mit találtál ki mára. Élvezzétek együtt a napot, lehetőleg minél több időt töltve a friss levegőn. A magánéleti gondjaidat ma könnyen orvosolhatod.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Vigyázz magadra, hiszen belőled is csak egy van! A vezetésre különösképpen figyelj ma oda, ugyanis könnyen megtörténhet, hogy valami baleset ér. Ez még elkerülhető, így egy kis odafigyeléssel jobb lehet a napod.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Vedd észre időben a veszélyt! Ne legyél meggondolatlan, kerüld a hamar meghozott döntéseket. Különben hosszú ideig viselni fogod felelőtlenséged következményeit. A barátaid segítségére ma is számíthatsz majd.

Bak

horoszkop_0000_bak
A fókuszod középpontjában a munka legyen! Ne hagyd, hogy folyamatosan megszakítsanak, miközben dolgozol. Kapcsold ki telefonodat, zárd be az ajtót, közöld kollégáiddal, hogy csendre van szükséged!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Rengeteg erőt tudsz meríteni a családodból. Az az összetartás, szeretet és békés légkör, ami az egész famíliát átjárja, manapság nagyon ritka és megbecsülendő. Tegyél te is így, és a mai napodat töltsd az ő szeretetük ölelésében!

Halak

horoszkop_0003_halak
Vigyázz egészségedre, étkezz rendszeresen, válogasd meg, hogy mit teszel a tányérodra! Menj levegőre, mozogj sokat! Kíméld magad, pihenj! A hétvége közeledtével kijár egy délutáni pihenés neked is!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások