Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Július 24.

2015/07/24

A Halak és a Rákok ma igazán szerencsések lesznek a csillagok szerint. Vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

horoszkop_0011_kos

Akár még a mécses is eltörhet, amikor már annyira mélyponton vagy, hogy úgy érzed, semmi sem sikerül. Bármibe kezdesz, ma nem tudod sikerre vinni. Ez a kudarcélmény akkora feszültséget, és rossz érzést kelt benned, hogy könnyen meglehet, hogy a legváratlanabb helyzetben egy hiszti rohamban törsz ki.

Bika

horoszkop_0010_bika

Annak ellenére, hogy már nagyon közel a hétvége, még ma is új lehetőségekről szerezhetsz tudomást. Ez azért jó hír, mert már jó ideje gondolkozol azon, hogy mivel is lehetne egy biztos anyagi helyzeted teremtened, mind magad, mind családod számára.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek

A mai nap a tanulásról szól. Bármilyen ismeretlen helyzetbe is keveredsz, fel fogod találni magad és megoldod az eléd tárult kihívásokat. A tanulságokat viszont vond le, ha később újra belecsöppennél egy ilyen helyzetbe, már tudd, hogy mit kell tenned.

Rák

horoszkop_0002_rák

A nap a legtöbb embernek tartogat valami kisebb szerencsétlenséget, kivéve téged, mivel Fortuna kegyét még mindig élvezed. Használd ki a kedvező hatásokat, és ne engedd el ezt a fantasztikus lehetőséget!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan

Türelemre és lelkierőre mindenféleképpen szükséged lesz ma. Egy kisebb baleset is történhet családon belül, ami miatt pánik törhet ki, főképp az idősebb családtagok körében. A te feladatod lesz a rokonok nyugtatása és a tyúkanyó szerep.

Szűz

horoszkop_0001_szűz

A párodat ma mindennel el tudod kápráztatni! Főzz egy finom, pikáns vacsorát, és szolgálj fel hozzá egy minőségi bort! Ha az este alaphangulata adott, akkor csak a képzeletetek és fantáziátok szabhat határt a továbbiaknak!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg

Ami az üzleti ügyeidet érinti, ma könnyen keveredhetsz vitába valakivel. Nem túl jó dolog ez tőled, hogy egy apró dologból nagy problémát csinálsz, de lássuk be, vannak az embernek nehéz napjai. A mai napod neked is ilyen lesz.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio

Több kreatív ötleted is támadhat ma, amire érdemes odafigyelned! Ne seperd a szőnyeg alá az érkező ihleteket, inkább vesd lapra azokat, hogy el ne felejtsd. Most egy jó ötlet, akár aranyat is érhet!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas

Egy barátodon keresztül új ismerősökre tehetsz majd szert. Élvezed a hozzád hasonló gondolkodású személyek társaságát, és a jó hír az, hogy ma többnyire velük fogsz időt tölteni. Felszabadult, könnyed nap elé nézel!

Bak

horoszkop_0000_bak

A munkára való koncentráció nagyon nehezen fog menni ma. Minden pillanatban lesz valami ok, ami miatt a figyelmedet meg kell osztanod. Szedd össze magad, és amíg munkaidő van, addig ne foglalkozz mással! Ne húzd ki a gyufát a főnöködnél.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto

A legfontosabb momentuma a mai napodnak a változás lesz. Észre kell venned, hogy minden, ami most zajlik körülötted, csupán abból az okból történik, hogy neked jobb legyen. Ne fesd az ördögöt a falra, maradj higgadt!

Halak

horoszkop_0003_halak

Szerencse, szerencse és harmadjára is szerencse! Bármibe kezdesz, szinte garantált, hogy munkádat majd siker koronázza. Egy percig se aggódj vagy gondolkozz azon, hogy amit csinálsz jó-e? Adj bele anyait és apait és vidd sikerre az aktuális megbízásodat!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások