Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Augusztus 21.

2015/08/21

A csillagok ma önzőségre buzdítják a Vízöntőket, de vajon mi vár a többiekre?

Kos

horoszkop_kos
Már a nap kezdetén egy olyan érzés foghat el, miszerint jobb lenne, ha az egész napot az ágyban töltenéd. Tudod, hogy ez lehetetlen, hiszen vannak feladataid, megbízásaid, amiket el kell látnod. Az érzésed viszont beigazolódik majd. Ma tényleg mindenben hibát véthetsz, amiben csak lehet.

Bika

horoszkop_bika
Olyasvalaki nyerheti el tetszésedet, akinek most párja van. Az illetőben már most komoly riválisodat láthatod, még ha csak egy plátói szerelemről is beszélünk. Fontold meg, hogy megéri-e neked a harcot!

Ikrek

horoszkop_ikrek
Ha valóban el szeretnél érni valamit az anyagiak terén, akkor nem szabad, hogy egyik pillanatban véresen komolyan vegyél mindent, majd a másik pillanatban ne is foglalkozz az eseményekkel. Törekedj az egyensúlyra!

Rák

horoszkop_rak
Hiába vagy benne a nagy rohanásba, a mai napon érdemes egy picit megállnod és számot adnod a mögötted álló időszakról. Képes voltál-e mindent úgy teljesíteni, ahogy azt akartad? Vagy bizonyos dolgokból lejjebb kellett adnod?

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Logikus gondolkodásod mellett, kreativitásoddal is villogsz. Kollégáid titkon irigyelhetik képességeidet, közvetlenségeddel viszont nem ellenszenvet váltasz ki belőlük. Azt eszel, amit magadnak főzöl!

Szűz

horoszkop_szuz
Kitűnő híreket kaphatsz egy hőn áhított pozícióval kapcsolatban. Mielőtt nagy bulikba kezdenél, jobban jársz, ha nem iszol előre a medve bőrére! Csak akkor ünnepelj, ha már a szerződéseket is aláírtad!

Mérleg

horoszkop_merleg
Távolsági hívásaid, beszélgetéseid hosszúra nyúlhatnak. Így jelentős összegű számla halmozódhat fel. Ügyelj kiadásaidra, húzd összébb a nadrágszíjat! A most vártalanul érkező kiadások derékba törhetik havi költségvetésedet!

Skorpió

horoszkop_skorpio
Figyelj most a belső hangodra, mert a kérdéses szituációkban nagyon sokat súghat! Amikor nem tudod, hogy melyik út a megfelelő, amikor nem tudod, hogy jobbra vagy balra menj-e, akkor csak egy kicsit befelé kell figyelned.

Nyilas

horoszkop_nyilas
A nap során hatalmába kerít a magány. Azon kattog majd az agyad, hogy vajon bízhatsz-e szeretett személyedben. Érdemes-e energiát fektetned az egész dologba, vagy jobban teszed, ha hagyod az egészet?!

Bak

horoszkop_bak
Hiányérzetedet valószínűleg ruhavásárlással vagy egy minőségi ital elfogyasztásával fogod kompenzálni. Úgy érzed, hogy rég fordítottál már magadra pénzt, ezért mindenféleképpen költened kell valamire. Csak óvatosan!

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Ma minden képességedet teljesen ki tudod használni és végre a saját céljaid, vágyaid megvalósítására tudod őket alkalmazni. Mindig másokat teszel magad elé, mindig másoknak akarsz jót. Ma legyél picit önző, valósítsd meg önmagad!

Halak

horoszkop_halak
Ha úgy érzed, hogy kerülget egy betegség, akkor inkább parancsolj megálljt magadnak és ne hajszold túl magad. Előzd meg még idejében a bajt, és ne engedd, hogy ágynak döntsön egy olyan dolog, amit még elkerülhetsz!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások