Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Szeptember 11.

2015/09/11

A Bikák jó úton járnak a csillagok szerint. Rád mi vár a mai nap folyamán?

Kos

horoszkop_kos
Köszönd meg az emberek türelmét és idejét, amit rád szánnak! Hajlamos vagy arra, hogy átess a ló túlsó oldalára, és csak elvárd, hogy adjanak az emberek. Sokan féltékenyek lehetnek sikeredre, ezeket kezeld helyén!

Bika

horoszkop_bika
Megerősítést kapsz arról, hogy jó úton jársz. Az a lehetőség, amit megragadtál, valóban jövedelmező és számodra kedvező lesz. Érdemes ma hosszú távú, optimista terveket készítened, mert ezeknek később még hasznát fogod venni! Boldog napra számíts!

Ikrek

horoszkop_ikrek
Mindenben érzelmeket látsz majd, ezért jobban teszed, ha a pénzügyi döntéseket nem a mai napra időzíted, mert nem látod majd reálisan a helyzetedet. A mai napot inkább ajándékozd párodnak, és foglalkozz vele, amikor csak teheted.

Rák

horoszkop_rak
Rengeteg energiát és erőt adsz majd ma környezetednek. Az a rengeteg pozitív energia, ami ma sugárzik majd belőled, egyszerűen magad köré vonzza az embereket. Vigyázz, ez rosszul is elsülhet!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Egy fontos, hivatalos levelet vársz, ami várhatóan ma meg is érkezik. A tartalma viszont már nem biztos, hogy annyira kecsegtető lesz, mint azt várod. Ha számodra kedvezőtlen döntést olvasol a levélben, akkor sincs még okod a pánikra.

Szűz

horoszkop_szuz
Rendíthetetlen és megállíthatatlan vagy az utadon. Érzed magadban az erőt, a spirituszt, ezért minden követ megmozgatsz álmaid, vágyaid megvalósításáért. Ha tovább haladsz ezen a mezsgyén, akkor rövid időn belül teljesen a saját lábadra tudsz állni!

Mérleg

horoszkop_merleg
Ebben az időben egyszerűen ki fogsz virágozni. Világos, tiszta környezeted pozitívan befolyásolja majd a hangulatodat. Esetleges betegségeidből is hamarosan kilábalsz. Igyál sok folyadékot és citromos teát!

Skorpió

horoszkop_skorpio
Az anyagiak terén nincs bocsánat. Ha valaki átvert, megkárosított vagy becsapott, örökre elvágta magát nálad. Ezt a tulajdonságodat tartsd is meg, ma pedig próbáld meg kiszűrni a közeledő veszélyt. Ne adj kölcsön senkinek!

Nyilas

horoszkop_nyilas
Környezeted komoly befolyással van hangulatodra. Ez olykor előny, míg a másik pillanatban hátrány. Erőt kell venned magadon, és nem engedni, hogy a téged körülvevő emberek ilyen nyomást tudjanak rád gyakorolni.

Bak

horoszkop_bak
Nehezen adod, amit már valaha megszereztél. Pedig tudod, hogy a pénz, amit a mai napon kiadsz, jó célt szolgál, és cserébe te is kapsz valamit. Mégis, amikor pénzköltésről van szó, egy kicsit fáj a szíved. Tudnod kell, hogy ez a természetes folyamat!

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Nem igazán olyan a magánéleted, ahogyan azt te szeretnéd. Nem kapod meg párodtól mindazt, amire szükséged volna. Huzamosabb ideje érzed, hogy váltanod kellene. A kérdés csak az, hogy mikor hozod meg a döntést.

Halak

horoszkop_halak
Agresszív vagy, de nem veszed észre! Tapintatlanul ráerőszakolod magad egy társaságra. A mai nap nem érzed, hogy felesleges, nem kívánt vagy egy csoportban. Néha lehet, hogy tudnod kellene nemet is mondani.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások